Deel een lichtpuntje uit deze december!

Het is bijna december… een feestmaand, toch? Helaas is niet voor iedereen december een fijne tijd. En daarom willen we op weg naar hét Feest van Licht, zoveel mogelijk lichtpuntjes uitdelen. O.a. in de vorm van kerstpakketten. Doe je mee? Dit jaar doen we dat op 3 bijzondere manieren. Welke manier past bij jou? #sharethelight

1) Geef voor een kerstpakket aan gezinnen

Ook dit jaar organiseert Power to the Mama’s een decemberactie, deze keer in samenwerking met ons: speciaal voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ken je zo’n gezin? Of wil je zo’n gezin helpen? Lees dan verder want tijdens deze decemberactie zamelen we geld in voor "kerstpakketten" voor hen. Dit pakket bestaat o.a. uit een tegoedbon naar keuze van €75,- (AH, Jumbo, Bol.com of Kids Cadeaukaart) zodat het gezin in deze dure maand boodschappen kan inslaan of een cadeautje kan kopen voor de kinderen en/of partner. Wil je een gezin aanmelden? Of wil je doneren voor zo’n kerstpakket? Klik hier! 

2) Geef voor een kerstpakket aan bewoners van zorginstelling Phusis

Gun jij iemand die het moeilijk heeft een lichtpuntje? Doe dan mee aan onze kerstpakkettenactie voor de bewoners van zorginstelling Phusis in Assen! Hier worden mensen, die tussen wal en schip vallen en zijn vastgelopen in het leven of de samenleving, liefdevol opgevangen en begeleid. Denk aan mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking of aan dak- en thuislozen. Het idee voor deze kerstpakkettenactie komt van Ineke Baron, geestelijk verzorger bij stichting Phusis. Klik hier voor meer info of doneren. 

3) Verras zelf iemand met een mini-pakketje

Verras zelf iemand met een mini-pakketje. Shop bij ons jouw DIY Lichtpuntjespakket en geef het licht door! Een pakket bestaat uit 4 hangers, 4 kaartjes en 4 verzend- / cadeau zakjes! Wie verras jij met zo’n prachtige hanger en lief kaartje? Met de aankoop van jouw DIY Lichtpuntjespakketje steun je ook direct een goed doel: van elk pakketje gaat er 5 euro naar hulp voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel en huiselijk geweld in Mali, een project van Lume-vrouw Marie. Zo breng je licht dichtbij én ver weg! En natuurlijk kun je ook een setje voor jezelf shoppen! Je vindt dit pakketje hier in onze shop!