Kom ook naar onze vrouwenconferentie Kom tevoorschijn!

Durf jij jezelf helemaal te laten zien? Of verstop jij (delen) van jezelf… voor God en mensen om je heen? Wat houdt jou tegen om tevoorschijn te komen? Je perfectionisme, zelftwijfel of de verwachtingen van anderen? God roept je op om tevoorschijn te komen en helemaal in Zijn licht te stappen. Hoe je dat doet? Dat ontdekken we samen op de conferentie ‘Kom tevoorschijn’ op zaterdag 12 oktober in Ede. Kom je ook? We organiseren dit event weer in samenwerking met de vrouwen van She Rises! 

conferentie, vrouwenconferentie, kom tevoorschijn

Op zaterdag 12 oktober organiseren we samen met het christelijke vrouwenplatform She Rises de vrouwenconferentie Kom tevoorschijn. Met deze dag (van 09.30-17.00 uur) willen we jou aanmoedigen om tevoorschijn te komen op de plek waar God jou plaatst. Kom je ook? Shop hier jouw ticket! 

Wij willen jou helpen groeien!

Het prachtige thema ‘Kom tevoorschijn; stap in het licht’ kozen we niet zonder reden. Wij geloven dat God ons tevoorschijn roept om in Zijn licht te stappen en daarvan uit te delen. We merken dat veel vrouwen daar ook naar verlangen, maar vaak niet goed weten hoe ze dat moeten doen. Of ze worstelen ermee om tevoorschijn te komen, door gevoelens van onzekerheid, schaamte, schuldgevoel of geloofstwijfels. Herken je dat? Met deze vrouwenconferentie willen we jou hierin helpen groeien en jou inspiratie en praktische handvatten geven om hiermee aan de slag te gaan.

Persoonlijke ontdekkingstocht

De insteek van de conferentie is dat jij persoonlijk ontdekt hoe je samen met God en anderen tevoorschijn kunt komen in jouw leven en de wereld om je heen. Het programma bestaat daarom uit een mix van Bijbels onderwijs, persoonlijke bijdragen van vrouwelijke sprekers uit binnen- en buitenland waaronder Gabriëlle Dik, Emky de Jager en diverse buitenlandse Spreeksters (vertaling beschikbaar), worship, theateroptredens en praktische inspiratiesessies en workshops.

Tickets

Tickets kosten € 69,95 en zijn hier verkrijgbaar. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en iets lekkers, lunch en een goed gevulde goodybag! Van elk ticket gaat bovendien €10,00 naar een vrouwenproject in Oeganda zodat een vrouw in Oeganda kan deelnemen aan een vrouwenconferentie daar. De locatie van deze conferentie is de Christelijke Hogeschool Ede.

Ontdek hier vast het programma:

09.30 uur: Inloop
10.00 uur: Opening & start ochtendprogramma met als thema’s:

 • Kom tevoorschijn: God roept jou. 
 • Kom tevoorschijn; stap uit de schaduw. Reken af met die belemmeringen!  

12.30 uur: Lunch

13.30 uur: Start middagprogramma deel 1.
Ontdek hoe jij samen met God en anderen tevoorschijn kunt komen in jouw leven en de wereld om je heen. Keuze uit diverse inspiratiesessies en workshops (inschrijving gebeurt op de dag zelf):

Inspiratiesessies:  (ontmoet, deel, leer en inspireer) 

 • Kom tevoorschijn… uit jouw verleden: Heb jij iets meegemaakt in jouw leven dat jou nu tegenhoudt om (vaker) tevoorschijn te komen en Gods liefde te ontvangen en uit te delen? Ontdek hoe anderen de eerste stap zetten en laat je inspireren!  Eshter van Willingen neemt je mee op sleeptouw. 
 • Kom tevoorschijn… uit jouw onzekerheid: Wil jij graag tevoorschijn komen, maar worstel jij met een gebrek aan zelfvertrouwen? Of twijfel je regelmatig aan jezelf? Vrouwencoach Hanneke Sterk helpt jou graag op weg en biedt jou praktische handvatten. 
 • Kom tevoorschijn… als jij je anders voelt: Voel jij je regelmatig anders, alleen of eenzaam in geloof, familie of relaties? Leer hoe je samen met God en anderen toch tevoorschijn kunt komen in jouw leven en de wereld om je heen.  Jaqueline Sterenborg neemt je mee. 
 • Kom tevoorschijn… als je niet weet hoe: Hoe kun je tevoorschijn komen op de plek waar God jou plaatst? Laat je inspireren door indrukwekkende verhalen van vrouwen wereldwijd (Engelstalig, vertaling aanwezig).  

Workshops (aan de slag):

 • Kom tevoorschijn… in jouw omgeving: Hoe deel je Gods liefde uit aan niet-gelovige familie, vrienden en buren? Laat je inspireren en uitdagen door evangelist Emke de Jager.  
 • Kom tevoorschijn… met jouw kleur: Hoe mag jij tevoorschijn komen vanuit je christelijke identiteit en hoe kun je dit doorvertalen naar de kleding en kleuren die jij draagt? Kleur- en stijlcoach Hanneke Develing gaat hiermee samen met jou aan de slag! 
 • Kom tevoorschijn… stap in het licht: Wat zie jij als je jezelf ziet in de spiegel of op een foto? Mag je er zijn of ben je kritisch, kijk je liever weg? Ervaar hoe fotografe Rianne met haar geoefende oog schoonheid ziet en vastlegt en jou ook op een nieuwe manier naar jezelf (en anderen) kan leren kijken.
 • Kom tevoorschijn… met jouw creativiteit: Wat mag jij in het licht brengen? Druk jezelf uit op een creatieve manier, onder leiding van onze creatieve workshopleider Gery van Rijn. 
 • Kom tevoorschijn… met jouw kracht: Durf jij te gaan staan voor wie je bent? Weet jij waar jouw kracht ligt? Ontdek het samen met onze weerbaarheidstrainer Eline van der Woude. Via verschillende (fysieke) werkvormen daagt ze jou graag uit!

15.30 uur: Start middagprogramma deel 2: Kom tevoorschijn; stap in het licht. Zo doe je dat.

17.00 uur: Afsluiting

Wees er snel bij!

Tickets kosten € 69,95 en zijn hier verkrijgbaar. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!