Doe mee aan de Flame Game 2023

Heb jij zin in een hilarisch avondje uit, met gezelligheid, uitdaging én diepgang? Wil jij jouw groep vriendinnen of vrouwen uit de kerk beter leren kennen? Gods licht in elkaar ontdekken en hiervan uitdelen; door je samen in te zetten voor een geweldig goed doel?! Doe mee aan de 3e editie van de Flame Game van Lume! 

Locatie: online en offline bij jouw thuis
Vrijdag 23 juni van 20:00 tot 23:00 uur.

flame game, flamegame, elze

De Flame Game is een 3-uur durende spannende race tegen de klok, voor het goede doel; je speelt het bij jou thuis én online, in teams van 4-6 personen! Bij dit unieke spel dagen wij jullie uit met hilarische, intelligente, sportieve en creatieve opdrachten en speel je live tegen andere teams. Hiervoor krijg je de originele Lume Flame Game Box thuisgestuurd en een unieke inlogcode voor het online platform. Deze derde editie van de Flame Game is op vrijdagavond 23 juni van 20:00 tot 23:00 uur (let op: de inhoud is hetzelfde als editie 2022; deed je toen mee, nog even geduld voor de vierde editie). Geef je snel op! Klik hier voor alle info of aanmelden. 

Ontdekken én uitdelen!

We organiseren deze Flame Game omdat we jou en jouw team vrouwen willen helpen het licht in jezelf te ontdekken én omdat we ernaar verlangen licht te brengen waar het donker is, samen met jullie! Want de opbrengst van de Flame Game gaat opnieuw naar hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre in Sri Lanka. Met haar organisatie Leads bevrijdt ze kinderen uit situaties van onrecht en brengt ze weer licht en hoop in hun leven. Met therapie, medische zorg en onderwijs. Omgerekend kost dat zo’n 25 euro per maand, per kind.

Ontvang jouw 5 houtblokken om mee te starten!

Doe ook mee aan de Flame Game! Jij krijgt een toffe avond en brengt tegelijkertijd licht in het leven van kinderen op Sri Lanka! Hoe? Als deelnemer sponsor je eenmalig één kind (25 euro). Je kunt dit zelf bijdragen of hiervoor sponsors werven (via een eigen actiepagina). In ruil voor jouw bijdrage van 25 euro ontvang je als deelnemer 5 ‘houtblokken’. Die heb je nodig om mee te kunnen doen aan het spel. En haal je meer geld op? Dan krijg je extra ‘houtblokken’ en is de startpositie van jou en je team in het spel nog beter! Klinkt als een toffe challenge toch? Ga jij met ons de uitdaging aan? Geef je snel op! Klik hier voor alle info of aanmelden. 

Heb je vragen? Of wil je nog meer weten? Bel ons via 06 29210722 of mail je vraag naar info@wijzijnlume.nl