Doe mee met Flame Game!

Ben jij op zoek naar een verrassend middag- of avondvullend programma voor jullie vrouwenevent of -weekend? Boek dan ons interactieve spel de Flame Game en speel deze op een door jouw gekozen moment! De Flame Game is een 3-uur durende spannende race tegen de klok, voor het goede doel; je speelt het vanaf jouw locatie én online, in teams van 4-6 personen!

Bij dit unieke spel dagen wij jullie uit met hilarische, intelligente, sportieve en creatieve opdrachten en speel je live tegen andere teams. Hiervoor krijg je de originele Lume Flame Game Box en een unieke inlogcode voor de online spelomgeving. Benieuwd? Bekijk hieronder het filmpje van onze landelijke editie voor een leuke impressie! Iets voor jullie? Vraag de Flame Game aan voor jouw event via het formulier op deze pagina!

Dit spel kan gespeeld worden met minimaal 5 teams en maximaal 30 teams van 4-6 personen. Deelname kost €12,50 per persoon. Elke deelnemer krijgt daarvoor een 3 uur durend spel incl. de unieke Flame Game box per team! Je kunt kiezen uit twee thema’s: Vuur of Spiegels.

Met de Flame Game krijg jij een toffe middag of avond én jullie brengen samen ook licht in het leven van kinderen op Sri Lanka! Want met jouw deelnemersbijdrage sponsor je het prachtige project van Lume-vrouw Diordre in Sri Lanka; hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Met haar organisatie Leads bevrijdt ze kinderen uit situaties van onrecht en brengt ze weer licht en hoop in hun leven. Met therapie, medische zorg en onderwijs. Dus boek vandaag nog Flame Game voor jouw groep, event of vrouwenweekend en vul onderstaand formulier in!

Ja, ik wil bij ons een Flame Game organiseren en ontvang graag meer informatie: 

    Ik wil een Flame Game organiseren op mijn event en ontvang graag meer informatie:

    Verwacht aantal deelnemers:

    Opmerkingen/vragen:

    Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.