Kick off Lume!

Op vrijdagavond 1 februari was het zover: de kick off van Lume! Voor dit lanceringsfeestje nodigden we een groep leuke vrouwen uit! Zij ontvingen in de kerstvakantie onze mysterieuze uitnodiging...

Locatie: Amersfoort
Vrijdagavond 1 februari 2019

lume, kick off, uitnodiging

Hoi mooie vrouw,

Jij bent licht! Een stralende vrouw die middenin het leven staat en daarvan geniet. Maar die zich ook weleens afvraagt: Hoe kan ik hier meer van delen?

Daarom is deze uitnodiging voor jou! In het nieuwe jaar willen wij een nieuwe beweging starten, met vrouwen over de hele wereld. Een beweging van licht. We willen elkaar motiveren en inspireren om ons geloof te delen, in de buurt en over de grens. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting.

Ik snap er helemaal niks van, denk je nu misschien. Das ook niet gek. We houden het graag nog een beetje vaag… maar stay tuned… alles wordt duidelijk tijdens een te gekke kick-off avond. Het wordt een hele toffe, inspirerende avond die niet hetzelfde is zonder jouw aanwezigheid!

En daarom *tromgeroffel* nodigen we jou (+one) uit om samen met 99 andere vrouwen aanwezig te zijn bij: De kick-off van een nieuwe internationale vrouwenbeweging van licht op vrijdagavond 1 februari!

Wij denken dat jij en de nieuwe beweging van licht een match zijn.
Omdat we al licht zien in wie je bent en wat je doet. En met elkaar
kan dat alleen maar meer worden.

Liefs en tot gauw,
Annemarie, Arianne, Eline, Elze, Hagar, Lavina, Wilmie en Savita