Ga mee met ons outdoor event On Fire!

In samenwerking met de vrouwen van VONK presenteren we jou: On Fire! Ontdek Gods vuur in jou tijdens een uitdagend outdoor event in de bossen van Epe op 13/14 november. Met prachtige wandelingen, pittige bootcamps en outdoor opdrachten, worship, kampvuurgesprekken en eerlijke talks van vrouwen zoals jij!

Locatie: kamp outdoor in Epe.
13/14 november 2021

on fire, fire, outdoor, lume, vrouwen

Wat kun je verwachten? 
Tijdens On Fire gaan we back to basic: op zoek naar Gods vuur in jou! Ontdek je eigen kracht, laat je meenemen in Gods plan en kom erachter hoe jouw vuur, klein of groot, de wereld om je heen kan verlichten!

Onkosten en beschikbaarheid
Er is plek voor 30 deelnemers, dus wees er snel bij! De onkosten zijn €75 per persoon.  Daarmee ondersteun je wel gelijk het project van Lume-vrouw Diordre: hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Van elk ticket gaat 10 euro naar dit project! Zo verspreid je direct licht met jouw deelname!

Voor dit geld ontvang je: drie maaltijden (1x Lunch, 1x avondeten en 1x ontbijt) en de verdere programma onderdelen. Ook is deze prijs inclusief één online voorbereidings- en kennismakingsavond op vrijdag 5 november 20.00 uur. Je neemt je eigen tent mee om in te overnachten.  We starten zaterdag 13 november om 09:30 uur op locatie en eindigen zondag 14 november om 11:30 uur.

Daarnaast volgen we de dan geldende COVID richtlijnen. Mocht het event niet doorgaan omdat er geen event mag plaatsvinden binnen de dan geldende regels, dan wordt het event verplaatst en gaat de inschrijving automatisch door naar de nieuwe datum.

Wil je deelnemen?  Koop dan je toegangsticket in onze webshop en vul onderstaande formulier in om je inschrijving te voltooien! Klik hier om naar de webshop te gaan. 

On Fire is een samenwerking tussen VONK en Wij zijn Lume. In 2016 is Vonk opgericht door drie vrouwen die het verlangen hadden om andere vrouwen middels outdoor activiteiten te inspireren, in hun kracht te zetten en te laten groeien als persoon en in geloof. Kijk voor meer info ook op www.vonkvoorvrouwen.com
  Eventuele opmerkingen. Bijvoorbeeld dingen om rekening mee te houden zoals (medische) bijzonderheden/ medicatie/zwangerschap:

  Privacy
  Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  .

  Ben jij akkoord:

  akkoord: jullie mogen mij op de foto zetten tijdens het event en deze foto's gebruiken voor verslag- en promotie van het event.

  akkoord: jullie mogen mijn mailadres gebruiken voor contact na dit event; voor afronding en opvolging.

  Nog een aantal belangrijke aandachtspunten voor dit event:

  * Je regelt zelf vervoer naar de plek van de start van het weekend.
  * Je ontvangt 3 weken voor het event een paklijst waar alle benodigdheden op staan.
  * Je zorgt er zelf voor dat je afdoende verzekerd bent tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP).
  * Sluit eventueel een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.
  * Voor dit weekend is er een online startmoment op vrijdag 5 november 20.00 uur! Deze startdag is verplicht, dus reserveer de datum en het tijdstip alvast in je agenda!
  * Met dit event volgen we de dan geldende COVID richtlijnen. Mocht het event niet doorgaan omdat er geen event mag plaatsvinden binnen de dan geldende regels, dan wordt het event verplaatst en gaat de inschrijving automatisch door naar de nieuwe datum.
  * Kosteloos annuleren kan t/m 1 oktober. Na deze datum hanteren we een teruggave van 75% van het betaalde bedrag. Annuleer je vóór 15 oktober, dan ontvang je 50% van je bijdrage terug. Na 15 oktober betalen we de onkosten niet meer terug. Dus helaas ook als je niet kunt komen omdat je Covid- klachten hebt.