Lume Benefiet Tour: Light has a name

Over een paar maanden is het al zover: Kerst! Jezus, Licht van de wereld, kwam naar ons toe! Hét moment om een feest van licht te organiseren: de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Ontdek wat dit betekent tijdens de Lume Benefiet tour i.s.m. zangeres Eline Bakker, bekend van ‘Jezus Overwinnaar!’.

Locaties: Meppel, Utrecht, Ede en Apeldoorn
27 november, 3 december, 11 december en 17 december 

De Lume Benefiet Tour bestaat uit een serie van vier avonden met als thema ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Tijdens deze avond kun je ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van de christelijke zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar. Zo willen wij en de betrokken organisaties en kerken jou helpen om opgeladen en vol inspiratie op weg te gaan naar Kerst: feest van Licht.

Opbrengst voor het goede doel
De avonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duren tot 22.30 uur, inclusief pauze (met shoppen voor het goede doel). Kaartjes zijn hier verkrijgbaar en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Zo willen de betrokken organisaties en kerken van deze avond ook letterlijk licht brengen waar het donker is.