Lume Benefiet Tour: Light has a name

Over een paar maanden is het al zover: Kerst! Jezus, Licht van de wereld, kwam naar ons toe! Hét moment om een feest van licht te organiseren: de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’ Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Ontdek wat dit betekent tijdens de Lume Benefiet tour i.s.m. zangeres Eline Bakker, bekend van ‘Jezus Overwinnaar!’.

Locatie: Op diverse plekken in Nederland
27 november, 3 december, 10 of 11 december, 17 december of 18 december 2021

light, tour, eline bakker, muziek, event

Geniet van een sfeervolle avond uit met diepgang. Laat je bemoedigen, inspireren en uitdagen om Gods licht in jezelf en elkaar te ontdekken en hiervan uit te delen! Met prachtige muziek en aanbidding, eerlijke talks en toffe interactie. Zo ga je opgeladen en vol inspiratie op weg naar Kerst: feest van Licht!

En omdat we ook licht willen brengen waar het donker is, gaat de opbrengst van deze benefiet tour naar een goed doel! Van elk kaartje a 20 euro gaat 10 euro naar hulp voor kinderen die slachtoffer van zijn seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka! Zo delen we samen licht uit op plekken waar Licht zo hard nodig is!

Komen we bij jou langs?

Voor deze tour zoeken we 5 locaties. Lijkt het jou tof om samen met ons de Lume Benefiet Tour in jouw woonplaats / kerk te organiseren? Om zo licht te verspreiden in jouw dorp of stad en op Sri Lanka?! Geef je op als host! Laat in het formulier hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Dit zijn de voorwaarden:

 • Jouw kerk/locatie biedt ruimte voor minimaal 200 personen met 1, 5 afstand.
 • Jouw kerk/locatie is kosteloos beschikbaar op een van de volgende data: 27 november, 3 december, 10 of 11 december, 17 december of 18 december 2021. Mocht vanwege (nieuwe) corona-maatregelen de avond niet kunnen doorgaan, dan vindt de avond binnen 6 maanden op een nieuwe datum plaats.
 • Tijdens de avond is er een pauze; de opbrengst van de consumpties is voor jouw kerk/locatie.
 • Jouw kerk/locatie heeft een aparte kamer/ruimte beschikbaar voor Eline en haar band; waar ze voor, tijdens en na het concert zich kan terugtrekken.
 • Jouw kerk/locatie beschikt over de gewenste techniek (zie dit document voor alle info). Op de avond zelf is een geluids- (en licht)technicus beschikbaar.
 • Jouw kerk en locatie verzorgt drinken en een warme maaltijd voor de band en crew.
 • Jij en jouw kerk/locatie helpen actief bij de promotie van het event en de kaartverkoop.
 • Jij en jouw kerk/locatie vinden vrijwilligers om te helpen tijdens de avond.
 • In overleg is er in het voorprogramma ruimte voor een lokale christelijke artiest (uit jouw woonplaats / kerk) voor 2-3 nummers.

Ja, ik wil samen met jullie de Lume Benefiet Tour organiseren in mijn woonplaats. Neem contact met mij op:
  Eventuele opmerkingen:

  Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.