Kom naar ons vrouwenweekend Expedition Glory!

She Rises en Lume presenteren hét vrouwenweekend van dit voorjaar Expedition Glory: Discover His light in you! Expedition Glory is een beleving die raakt; een weekend vol inspiratie en bemoediging!

expedition, glory, vrouwenweekend, vrouwenevent

Gods glorie. Zo groot, maar tegelijkertijd ook zo dichtbij! Ervaar het tijdens ons unieke vrouwenweekend ‘Expedition Glory’! Leer meer vanuit Gods Woord over Zijn glorie, beleef en ontdek hoe Zijn glorie al in jou aanwezig is en hoe jij deze kunt weerspiegelen in jouw dagelijks leven! #jijbentlicht

Verrassend en bemoedigend

Expedition Glory is een beleving die raakt; een weekend vol inspiratie en bemoediging! Met verdiepend Bijbels onderwijs, worship, verrassende ervaringen, mooie ontmoetingen en vernieuwd zicht op God en Zijn Glorie in jou! Met spreeksters uit binnen- en buitenland en uitdagende workshops. Kortom, een weekend dat je niet wilt missen!

Reserveer jouw ticket!

Ben jij erbij? Meld je hier aan om als 1e geïnformeerd te worden als de ticketverkoop start! Dit weekend is van 11-12 maart op de Betteld in Zelhem (aankomst op vrijdag 10 maart behoort tot de mogelijkheden!). Deelname kost € 99,95,* dat is inclusief koffie en thee tijdens het hele weekend! De prijs is exclusief overnachting en de overige maaltijden; maar de Betteld biedt hiervoor fijne, betaalbare opties!

* Jij een ticket = zij een ticket! Jouw deelname is inclusief een gift van 10 euro; hiermee maak jij het mogelijk dat een vrouw in Oeganda deelneemt aan een vrouwenconferentie daar (Lume-vrouw Grace uit Oeganda, die ook komt spreken, is hierbij betrokken).