Kom naar ons vrouwenweekend Expedition Glory!

She Rises en Lume presenteren hét vrouwenweekend van dit voorjaar Expedition Glory: Discover His light in you! Expedition Glory is een beleving die raakt; een weekend vol inspiratie en bemoediging!

expedition, glory, vrouwenweekend, vrouwenevent

Gods glorie. Zo groot, maar tegelijkertijd ook zo dichtbij! Ervaar het tijdens ons unieke vrouwenweekend ‘Expedition Glory’! Leer meer vanuit Gods Woord over Zijn glorie, beleef en ontdek hoe Zijn glorie al in jou aanwezig is en hoe jij deze kunt weerspiegelen in jouw dagelijks leven! #jijbentlicht

Verrassend en bemoedigend

Expedition Glory is een beleving die raakt; een weekend vol inspiratie en bemoediging! Het programma van Expedition Glory is opgezet als een expeditie; een zoektocht naar Gods glorie. Daarvoor bestaat het programma op zaterdag en zondag uit drie delen: Gods glorie ontdekken; Gods glorie doorleven en Gods glorie uitstralen. Tijdens elk programmaonderdeel wisselen internationale en Nederlandse spreeksters elkaar af met korte, krachtige talks en Bijbels onderwijs. Deze bijdrages worden verzorgd door Christine Langeraar, Hester Zoutman, Natascha de Goey, Hagar Prins en de Oegandese Grace Kabaale en Cate Nattabi. Daarbij is er ook veel ruimte voor interactie en beleving. Verder is er op zaterdagmiddag een uitgebreid workshopprogramma waarbij je de keuze hebt om met je hoofd, hart of handen aan de slag te gaan met het thema. Daarnaast vormt worship een belangrijk onderdeel van het programma, met als hoogtepunt een aanbiddingsfeest op zondag. En natuurlijk is er ook volop ruimte voor ontmoeting in een gezellige en winterse sfeer. Kortom, een weekend dat je niet wilt missen!

Klik hier voor het volledige programma en een overzicht van alle tijden

Reserveer jouw ticket!

Ben jij erbij? Koop je ticket hier! Dit weekend is van 11-12 maart op de Betteld in Zelhem (aankomst op vrijdag 10 maart behoort tot de mogelijkheden!). Deelname kost € 99,95,* dat is inclusief koffie en thee tijdens het hele weekend! De prijs is exclusief overnachting en de overige maaltijden; maar de Betteld biedt hiervoor fijne, betaalbare opties! Is een weekend voor jou te lang? Koop een dagticket; deze zijn € 59,95, inclusief koffie, thee en wat lekkers.

* Jij een ticket = zij een ticket! Jouw deelname is inclusief een gift van 10 euro; hiermee maak jij het mogelijk dat een vrouw in Oeganda deelneemt aan een vrouwenconferentie daar (Lume-vrouw Grace uit Oeganda, die ook komt spreken, is hierbij betrokken).