FAQ

Tof dat je meer wilt weten over de Lume Ladies Light Trail! Haak je ook aan?! Dat kan als hardloper, wandelaar, vrijwilliger of bedrijf! Hieronder hebben we veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@wijzijnlume.nl of bel 06 29210722.

De Lume Ladies Light Trail is een sportief evenement voor hardlopers en wandelaars (women only) waarmee we licht willen brengen in Bunschoten-Spakenburg en Sri Lanka! De 1e editie hiervan is op vrijdagavond 30 september en wordt georganiseerd door de Spakenburgse hardloopsters (de SoulSisters) in samenwerking met vrouwenplatform Lume. Schrijf je hier direct in!

De route van de Lume Ladies Light Trail (5 of 10 kilometer) voert symbolisch langs én door een aantal plekken van licht in het dorp om zo letterlijk een spoor van licht achter te laten. Het doel is om vrouwen in beweging te brengen en geld in te zamelen voor een Lume-project in Sri Lanka; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. 

Funloop 
De Lume Ladies Light Trail kan gezien worden als funloop, er is geen tijdsregistratie. Als deelnemer word je uitgedaagd om zelf ook zoveel mogelijk licht bij je te dragen tijdens het rennen en wandelen. Zo wordt het ook voor publiek langs de route een leuk schouwspel! Doe je mee? Schrijf je hier in!

De Lume Ladies Light Trail vindt plaats in Bunschoten-Spakenburg. De trail start en finisht bij Ontmoetingscentrum De Bron (Molenstraat 23 in Bunschoten-Spakenburg). Dwars door het dorp zijn twee routes uitgestippeld: van 5 en 10 kilometer. De kortste afstand kan ook gewandeld worden. De route voert door mooie straatjes en langs enkele verrassende plekken waar licht en liefde worden uitgestraald. Start- en finishlocatie is Ontmoetingscentrum De Bron, het ultieme voorbeeld van ‘een plek van licht’. Doe je ook mee? Schrijf je hier in!

De Lume Ladies Light Trail start en finisht bij Ontmoetingscentrum De Bron (Molenstraat 23 in Bunschoten-Spakenburg). Het officiële programma start hier om 19.15 uur met een sportieve warming-up (inloop en registratie vanaf 18.30 uur). Om 19.30 uur vertrekken de eerste (hard)lopers. We verwachten de laatste deelnemers rond 21.00 uur weer terug. Voor en na de trail is er bij De Bron volop gelegenheid om gezellig wat te drinken of te borrelen; je ontvangt hiervoor sowieso één consumptiebon bij jouw startgeld! Ook kun je heerlijk shoppen bij de pop-upkraampjes! Schrijf je hier in!

Je kunt meedoen als hardloper (kies uit 5 of 10 kilometer) en als wandelaar (5 kilometer). Deze keuze geef je door bij het inschrijven. Schrijf je hier direct in! Als deelnemer ontvang je met jouw deelname ook het one and only toffe Lume Ladies Light Trail sportshirt (hardlopers) of hoodie (wandelaars). De Lume Ladies Light Trail kan gezien worden als funloop, er is geen tijdsregistratie. Doe je mee? Schrijf je hier direct in!

Wil je niet meelopen, maar wel op een andere manier meedoen? Dat kan ook! Lever een bijdrage als vrijwilliger of sponsor!

Met de Lume Ladies Light Trail willen we geld inzamelen voor hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre in Sri Lanka. Diordre is verbonden aan de christelijke hulpverleningsorganisatie Leads in Sri Lanka. Zij bieden hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. De twee therapiecentra van Leads spelen hierin een belangrijke rol. Deze centra zijn veilige en huiselijke plekken waar kinderen gemiddeld 12 weken verblijven en intensieve zorg en begeleiding krijgen.

Lume-vrouw Diordre en haar team helpen de kinderen in de centra bij de verwerking van hun trauma’s en onterechte schuldgevoelens. De kinderen (4-18 jaar) krijgen individuele therapie, medische zorg (indien nodig) en onderwijs (zodat ze bijblijven op school). Daarnaast zijn er verschillende therapeutische en educatieve activiteiten. Dit helpt de kinderen omgaan met moeilijke situaties én draagt eraan bij dat ze mooie jeugdherinneringen maken.

Lees hier alles over dit prachtige project! Of schrijf je direct in om mee te doen!

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro. Schrijf je hier direct in! Voor dit startbedrag ontvang je een startbewijs, het Lume Ladies Light Trailsportshirt of de hoodie (gesponsord door MAGGY’s), een consumptie na afloop en een goodybag! Daarnaast wordt van jou als deelnemer verwacht dat je ook een donatie doet voor het goede doel van minimaal 25 euro (dit staat gelijk aan één maand hulp voor een kind). Samen met jou hopen we zoveel mogelijk maanden gesponsord te krijgen. Je kunt dit bedrag bij het inschrijven zelf donoren of je laten sponsoren door familie en vrienden (via onze handige actiewebsite).

Haal je meer dan 100 euro op, dan ontvang je van ons, bij de start, de originele Lume Hardloopband met ledverlichting cadeau! Hierop staat de prachtige tekst: “I am with you always (Matthew 28:20); wat een toffe bemoediging bij het lopen! Schrijf je hier in!  

Ja, dat kan zeker! Leuk zelfs! Doe bijvoorbeeld mee met een team vriendinnen, of als team uit je kerk of namens het bedrijf waar je werkt. Lees hier alles over meedoen als team. Of schrijf je hier direct in met een team!

Wat tof! We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Vul hier het formulier in en wij nemen contact met je op!

MEER INFO