Doe mee met een team!

trail, lume, team

Lijkt het jou tof met een team vrouwen mee te doen aan de Lume Ladies Light Trail? Dat kan! Vorm bijvoorbeeld samen een team met jouw vriendinnen, zussen, sportmaatjes of vrouwen uit de kerk. Zo werkt het:

  • Bedenk een leuke teamnaam.
  • Meld jullie team aan op onze inschrijfwebsite. Kies bij inschrijven voor de optie ‘Team: ik wil een team starten met meerdere personen’. Volg de verdere aanwijzingen.
  • Team aangemeld? Dan hebben jullie op onze inschrijfwebsite een eigen teampagina! Alle teamgenootjes kunnen zich nu aanmelden bij het team. Kies bij inschrijven hiervoor de optie ‘Teamlid: ik wil lid worden van een bestaand team’.
  • Voor teams van particuliere deelnemers of stichtingen geldt het reguliere startgeld (€ 15,00 per persoon) en de minimale donatie van € 25,00 per persoon. In ruil voor het startgeld ontvangt elke deelnemer: een startbewijs, het unieke Lume Ladies Light Trail-sportshirt of de hoodie (gesponsord door MAGGY’s), een consumptie na afloop en een goodybag!

Doe mee met een bedrijventeam!

Het is ook mogelijk om als bedrijventeam mee te doen. Een unieke mogelijkheid voor betrokkenheid en teambuilding voor en door de vrouwen in jouw bedrijf of organisatie. Deelname mag in eigen bedrijfsshirt om zo jullie bedrijf zichtbaar te maken!

Een bedrijventeam bestaat uit minimaal 5 personen en deelname kost € 300,- per team (deelnemers uit een bedrijventeam hoeven niet apart nog donaties te werven; al mag dat natuurlijk wel!). Elk teamlid ontvangt bij deelname een startbewijs, het unieke Lume Ladies Light Trail-sportshirt of de hoody trui (gesponsord door MAGGY’s), een consumptie na afloop en een goodybag! Meld jouw bedrijventeam hier aan!

PS. Je kunt als bedrijf ook sponsor worden. Dan mag je kosteloos meedoen met een team! Check hier de mogelijkheden.

MEER INFO