Downloadpagina #spakenburgdankt

Woensdag 4 november is het in Nederland weer Dankdag voor gewas en arbeid. Ook de kerken in Bunschoten-Spakenburg staan op deze dag bewust stil bij wat God geeft en delen daarvan samen uit. Onder het motto #spakenburgdankt organiseren de NGK-, CGK- en GKV-kerken een dorpsbrede Dankdagcollecte: dit jaar gaat de opbrengst van de collecte naar een project voor kinderen en vrouwen in Oeganda, een project van Lume. Aan de collecte is dit jaar ook een kleurwedstrijd en posteractie gekoppeld. Op deze pagina vind je alle (ondersteunende) materialen van deze actie!

lume, grace, dankdag, spakennburg

Kleurplaat- en posteractie:

De kleurplaat, inclusief poster, zat als bijlage bij De Bunschoter van woensdag 4 november. De bijlage gemist? Download ‘em hier!

Downloads voor kerken:

Bedankt dat jullie als kerken kozen voor het project van Lume voor de dorpsbrede Dankdagcollecte! Om de promotie van deze collecte zo makkelijk mogelijk te maken, vind je op deze pagina diverse ondersteunende materialen (klik op het vetgedrukte item om het bestand te openen):

  1. Een nieuwsbericht: ook te gebruiken als nieuwsitem voor op de website van de kerken zelf of als input voor de social media items.
  2. De Powerpoint-presentatie: Aankondiging collecte Dankdag – zondag ervoor. Dit is de korte versie; deze is bedoeld om a.s. zondag alvast als aankondiging te laten zien.
  3. De Powerpoint-presentatie: Collecte Dankdag. Dit is de PPT voor tijdens de dienst zelf, inclusief de video. In de PPT staat een verwijzing naar de video (de bijlage of de link op Youtube)
  4. De collectevideo voor in de PPT op Dankdag zelf. Op Youtube vind je ‘em hier.
  5. De kleurplaat & mini-poster: te versturen naar de kinderwerkers in de kerken. Deze bijlage wordt ook verspreid via De Bunschoter op Dankdag zelf. Wijs gemeenteleden daar vooral even op en roep hen op om mee te doen.
  6. Beeldmateriaal voor social media en bijbehorende tekstsuggesties.

Nog vragen?

Heb je vragen, werkt iets niet goed of ben je nog op zoek naar ander materiaal? Neem gerust contact met ons op via hagar@wijzijnlume.nl of 06 29210722.