#thissocks: Je geloof delen én een goed doel steunen!

Onze actie #thissocks is ontstaan vanuit het verlangen om licht te brengen waar het donker is en iets te doen tegen onrecht. Onrecht hoort niet;  de term #thissocks, een knipoog naar een bekende Engelse uitdrukking, verwijst daar naar.

Wil jij Gods licht en liefde doorgeven en iets doen tegen onrecht? Dat kan met #thissocks! Met #thissocks maak je een statement, draag je op een subtiele manier je geloof uit en én help je een andere Lume-vrouw om licht te brengen dáár waar het donker is:  van elk paar #thissocks gaat 5 euro naar hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre. Shop jouw paar hier!

Nothing found.

Daarom: #thissocks

Als goede doel voor #thissocks kozen we voor het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka, waar we dit hele najaar actie voor voeren bij Lume (lees hier alles over dit project). Diordre en haar organisatie bevrijden kinderen uit situaties van onrecht en brengen weer licht en hoop in hun leven; met opvang, therapie, medische zorg en onderwijs. Ook bieden ze juridische hulp bij rechtszaken en strijden ze voor betere kinderrechten. Omgerekend kost dat zo’n 25 euro per maand, per kind. Met de aankoop van jouw paar #thissocks draag je daar direct aan bij!

Fair en duurzaam

Dit jaar maakten we de sokken in samenwerking met FairRebel en zijn onze #thissocks verkrijgbaar in twee designs; Love has a name en Victory has a name. Deze teksten verwijzen naar namen en eigenschappen van Jezus. De sokken zijn er in 2 maatvoeringen:  maat 36-40 (love) en maat 41-46 (victory) en worden verzonden in een leuk bijpassend doosje! Het is ook mogelijk om de sokken samen te bestellen, als giftset! De sokken zijn uiteraard fair en duurzaam geproduceerd; gemaakt van gerecyclede visnetten en biologisch katoen.

Van elk paar #thissocks gaat 5 euro naar hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting.

#Soktober

Om de lancering van de sokken kracht bij te zetten, dopen we oktober om in #soktober. We hopen dat #soktober echt een begrip wordt! Plaats je een foto van jou en de sokken met de #soktober online? Hoe bekender de actie wordt, des te beter! Zo willen we samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel!

Lees ook:

shanti, leads, lume, sri lanka

Het verhaal van Shanti

Als goede doel kozen voor #thissocks kozen we het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka. Met haar organisatie LEADS biedt ze hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Kinderen zoals Shanti, opgetekend door één van de medewerkers van Leads:

trail, lume, diordre, leads

Het project van Lume-lady Diordre

Als goede doel kozen we het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka. Deze bevlogen vrouw zet zich met hart en ziel in voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Dat doet zij via de organisatie LEADS waar zij werkzaam is: ze bevrijden kinderen uit situaties van onrecht en brengen weer licht en hoop in hun leven. Met therapie, medische zorg en onderwijs. Omgerekend kost dat zo’n 25 euro per maand, per kind.