#thissocks: Je geloof delen én een goed doel steunen!

Wil jij Gods licht en liefde doorgeven? Dat kan vanaf nu met #thissocks! Met #thissocks maak je een statement, draag je op een subtiele manier je geloof uit en én help je een andere Lume-vrouw om licht te brengen dáár waar het donker is: want van elk paar #thissocks gaat 5 euro naar een prachtig goed doel!

Zijn de sokken uitverkocht? Maar wil je wel graag licht brengen?! Check dan even onze lichtpuntjesactie! Klik hier Daarmee sponsor je hetzelfde prachtige project en verras je iemand anders met een prachtig handgemaakt lichtje en een wens.

Nothing found.

Daarom: #thissocks

Als goede doel kozen we voor het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka. Met haar organisatie LEADS biedt ze hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting (lees hier alles over dit project). Het onrecht dat deze kinderen is aangedaan, vinden we écht niet kunnen. Daar verwijst #thissocks ook naar, het is een knipoog naar een bekende Engelse uitdrukking waarmee je dat aangeeft.

Dit kan Diordre doen

Met jouw aankoop maak jij hulp voor deze kinderen mogelijk! Ter illustratie wat Diordre en haar team met de opbrengst van deze actie kunnen doen:

  • * 25 euro: een maand lang huisbezoek voor een kind en zijn/haar familie.
  • * 55 euro: een maand lang nazorg voor een kind.
  • * 75 euro: een maand lang therapie voor een kind.

Fair en duurzaam

De comfortabele zwart-gele sokken zijn voorzien van vrolijke icoontjes die verwijzen naar manieren waarop je licht kunt zijn (inclusief toffe, gratis kaart met uitleg). De sokken zijn uiteraard fair én duurzaam geproduceerd en gemaakt van gerecyclede visnetten en biologisch katoen. Je ontvangt jouw paar in een leuk bijpassend doosje! Leuk om zelf te krijgen of iemand anders cadeau te doen! Wie gun jij zo’n lichtpuntje?

Van elk paar #thissocks gaat 5 euro naar het goede doel: hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting.

#Soktober

Om de lancering van de sokken kracht bij te zetten, dopen we oktober om in #soktober. We hopen dat #soktober echt een begrip wordt! Plaats je een foto van jou en de sokken met de #soktober online? Hoe bekender de actie wordt, des te beter! Zo willen we samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel!

Check ook deze toffe combideals:

sokken, thissocks, sri lanka, leads, fairrebel, armband, combideal

Combideal met leren armband van Fair Rebel voor € 17,50!

Pagina

Fashionlabel Fair Rebel bedacht speciaal voor onze actie deze toffe combideal: shop nu de #thissocks sokken icm met een prachtige leren armband!

Lees ook:

shanti, leads, lume, sri lanka

Het verhaal van Shanti

Pagina

Als goede doel kozen voor #thissocks kozen we het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka. Met haar organisatie LEADS biedt ze hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Kinderen zoals Shanti, opgetekend door één van de medewerkers van Leads:

lume, sri lanka, thissocks, diordre

Het project van Lume-lady Diordre

Pagina

Als goede doel kozen voor #thissocks we voor het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka. Met haar organisatie LEADS biedt ze hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting.