Kom naar 1 van de 5 vuuravonden!

Op zaterdagavond 25 november organiseert Arise en Lume opnieuw een gezamenlijk VUUR Event! Rond het vuur en een open Bijbel vinden op vijf locaties in Nederland regionale VUUR-avonden plaats. Daarmee willen we vrouwen inspireren en bemoedigen in het leven en delen van hun geloof. Op elke VUUR-avond zijn er inspirerende sprekers en wordt er samen gezongen, gebeden en gelachen. Ook is er volop ruimte voor ontmoeting. Het thema dit jaar is: ZIE MIJ. 

arise, vuuravond, vrouwen

Jij bent van harte welkom op deze VUUR avond, samen met je vriendin(nen), buurvrouw(en) of zus(sen). Tijd: van 18.00 uur tot 21.00 uur. Deelname is gratis, maar we vragen je wel om je van tevoren even te aanmelden zodat we weten hoeveel vrouwen we kunnen verwachten. Aanmelden kan hier!

De 5 VUUR locaties zijn:

Eemdijk, Eemdijk 79a
Alkmaar, Honkpad 2
Kapelle, Noordweg 14
Emmeloord, Espelerweg 26
Midwolda, Hoofdweg 179

Trommel je vriendinnen, zussen of vrouwen uit de kerk op en kom ook! We beloven je een inspirerende avond (van 18.00-21.00 uur) in Arise stijl en met een LUME beleving; samen zingen, lachen, ontmoeten en luisteren naar inspirerende spreeksters. Met als thema: ‘Zie mij’.  Heel graag tot ziens op 25 november!