Kom aan tafel: getuigen met Lev!

De wereld needs us ladies! Positieve gelovige vrouwen uit alle werelddelen en uit alle volken die Gods licht en liefde willen verspreiden. Maar hoe pak je dat aan? Hoe getuig je met Lev?! Kom aan tafel op en ontdek hoe! Rond de maaltijd en een open Bijbel gaan we samen in gesprek én concreet aan de slag om daarna samen uit te stappen in geloof en te getuigen met Lev. Durf jij het aan?

tafel, getuigen, lev

Verlang jij ernaar te getuigen van je geloof? Maar vind je dat moeilijk of spannend of weet je niet hoe dat moet? Wij willen jou daarbij helpen! Organiseer samen met ons een ‘Kom aan tafel’ bijeenkomst in jouw kerk of woonplaats.

Zo werkt het

Onze bijeenkomst ‘Kom aan tafel’ draait rond een zelf georganiseerde maaltijd. Jullie regelen een locatie hiervoor en de maaltijd (samen koken of American Party = zelf meenemen) en wij zorgen voor een spreker en alle materialen voor een kant en klare bijeenkomst van ongeveer 2,5 uur.

Dit gaan we doen

Tijdens deze bijeenkomst gaan we onder leiding van een Lume-spreker samen de diepte in en ontdekken we wat de Bijbel zegt over getuigen met Lev. Daarna gaan we via allerlei werkvormen zelf aan de slag om te leren hoe jij kunt getuigen met Lev, waarbij we ons ook laten inspireren door video’s met praktijkervaringen en tips van Emke, evangelist bij stichting Bijbelstand. Deze bijeenkomst is heel geschikt voor (vrouwen)groepen in de kerk of als inspiratie-activiteit binnen het missionaire programma van een kerk. Ook past deze bijeenkomst goed als onderdeel op een vrouwendag of vrouwenweekend. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Handig kant en klaar programma en pakket

Samen met ons organiseer jij gemakkelijk, samen met ons, een ‘Kom aan tafel’ bijeenkomst in jouw kerk of woonplaats. Bij deze bijeenkomst hoort, naast een Lume-spreker, een kant en klaar pakket. Hierin vind je:

 • Een uitgebreide handleiding voor het organiseren van de bijeenkomst
 • Een gepersonaliseerde uitnodiging (digitaal, op maat)
 • Werkbladen
 • Inspirerend videomateriaal
 • Toffe placemats met gespreksvragen
 • Uitdeelboekjes ‘Gods cadeau voor jou’ (korte uitleg van het Evangelie)

Nodig ons uit

Wanneer mogen we bij jou komen? Deelname is gratis, mits je voldoet aan de voorwaarden:

 • Jouw groep bestaat uit minimaal 15 deelnemers.
 • Jullie plannen samen met ons een datum waarbij ook een spreker van Lume aanwezig is.
 • Jullie betalen de reiskosten van de spreker (uiteraard zoeken we een spreker dichtbij jou in de buurt en stellen we de reiskosten in onderling overleg definitief vast)
 • Tijdens de maaltijd wordt er een collecte gehouden voor een vrouwenproject van Lume (als tegemoetkoming in de onkosten van de spreker en alle materialen).

Vraag nu jouw gratis ‘Kom aan tafel’ bijeenkomst aan

Vraag via onderstaand formulier gelijk jouw bijeenkomst aan en wij nemen contact met je op! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@wijzijnlume.nl

Ja, ik wil met jullie een ‘Kom aan tafel’ bijeenkomst organiseren en leren getuigen met Lev:

  Ik wil een 'Kom aan tafel'bijeenkomst actie organiseren in mijn kerk of woonplaats. Neem hierover contact met mij op:

  Verwacht aantal deelnemers:

  Gewenste periode/ overige opmerkingen/vragen:

  Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.