Organiseer een Lightswitchavond!

Met onze kant-en-klare box organiseer jij heel makkelijk een te gekke avond voor jou en je vriendinnen, zussen of vrouwen uit je kerk.

Elke box staat garant voor gezelligheid, diepgang en wereldwijde inspiratie, in de stijl van Lume. Check welke box het beste bij jou past! We hebben vijf varianten; bijvoorbeeld voor een actieve, culinaire of gezellige avond! Bij elke box ontvang je een praktische handleiding, tips en tools om jouw avond tot een succes te maken! Het enige wat jij hoeft te doen? Een datum prikken en een locatie regelen!

(Bijna) gratis! 

Zo’n gave box kost jou bijna niks! We houden graag de kosten laag: daarom krijg je onze box ‘te leen’. Je krijgt ‘em gratis en stuurt ‘em terug na gebruik; alleen de verzendkosten zijn voor jou. Sounds fair toch? Voor box 4 en 5 geldt; je krijgt deze ook in bruikleen, maar hier staat een kleine gift tegenover.

Reserveer jouw box vandaag nog

Reserveer jouw box vandaag nog via onderstaand formulier! Wij sturen je binnen 2 werkdagen een e-mail waarin we jou bevestigen of er een box beschikbaar is voor de door jou gekozen datum (hoe eerder je reserveert, hoe meer kans!). Ook ontvang je dan praktische info waarmee jij de avond vast kunt voorbereiden en sturen we je per post een leuke set uitnodigingskaarten waarmee jij je vriendinnen, zussen of vrouwen uit de kerk op een originele manier kunt uitnodigen! De box zelf ontvang je uiterlijk 4 dagen voor de door jou uitgekozen datum.

vrouwen. lume, hagar, geloof

Box 1: Be the light

Ga voor een gezellige avond op de bank: Geniet van een kop thee of wijntje en ontdek met leuke werkvormen je eigen licht en hoe je je geloof kunt delen. Met o.a.:

 • De Lume-contest: Hoe licht ben jij?
 • De uitdagende opdracht ‘One minute to be it’
 • Leuke gadgets om jouw avond helemaal Lume te maken!

Box 2: Move the light

Beleef een actieve avond: Kom in beweging: letterlijk en figuurlijk. Ga samen naar buiten, beweeg en warm je op bij het vuur. Met goede gesprekken over hoe jij jouw licht in beweging kunt brengen! Met o.a.:

 • Alle ingrediënten voor een wandeling met inhoud.
 • Drie ‘ijsbrekers’ om uit je comfortzone te komen!
 • Leuke gadgets om jouw avond helemaal Lume te maken!
vrouwen, food, eten, delen, hagar

Box 3: Share the light

Geniet van een culinaire avond: Delen staat centraal en dat begint met de maaltijd. Op deze avond prikkelen we met verschillende werkvormen je hart en hoofd! Met o.a.:

 • Lekkere recepten from all over the world!
 • De originele Lume-gesprekspot met pittige vragen
 • Leuke gadgets om jouw avond helemaal Lume te maken!

Box 4: Embrace the light

Wil jij jouw “taal” van geloof delen (verder) ontwikkelen? Ga voor box 4: Embrace the Light! Deze box is een vervolg / aanvulling op onze populaire ‘geloofsdeeltalentest’. Met deze box beleef je een gezellige en afwisselende gespreksavond die jou helpt groeien in jouw taal. Met o.a.:

 • Doodle erop los en speel het spel ‘Verboden woord’
 • Ontdek jouw talenten met Lume-vrouw Lamina!
 • Leuke gadgets om jouw avond helemaal Lume te maken!

Reserveer ‘em nu alvast! Je ontvangt deze box in bruikleen en in ruil voor een gift van € 5,00 voor een project van een Lume-vrouw #shareitforward. Je ontvangt hiervoor een tikkie na je aanmelding.

box, lightswitch, embrace, light

Box 5: Mission Possible!

Met deze box organiseer je niet één, maar drie avonden! Ga samen de diepte in op zoek naar Gods missie en die van jou. En sluit deze serie avonden af door zelf op missie te gaan! Met deze box beleef je gegarandeerd drie inspirerende avonden; met volop aandacht voor Bijbelse verdieping, praktische voorbeelden en jouw talenten en die van de ander. Met o.a.:

 • Eigentijdse en inspirerende Bijbelstudies
 • Maak je eigen mission-map en ontdek elkaars talenten met de Challenge Line
 • Leuke gadgets om jouw avond helemaal Lume te maken!

Reserveer ‘em nu alvast! Je ontvangt deze box in bruikleen en in ruil voor een gift van € 15,00 voor een project van een Lume-vrouw #shareitforward. Je ontvangt hiervoor een tikkie na je aanmelding.

Box 6: Niet alleen

Verlang jij naar meer verbinding met God? Wil jij graag in Bijbelse gemeenschap leven met jouw familie en vrienden, kerk en de wereld om je heen? Dan is onze Lightswitchbox ‘Niet alleen’ iets voor jou! In samenwerking met de vrouwen van Love God Greatly ontwikkelden we een complete box rond de prachtige Bijbelstudiegids ‘Niet alleen: gemaakt voor gemeenschap in een eenzame wereld.’ Lees hier uitgebreide info over deze speciale box!

niet alleen, alleen

Reserveer jouw box:

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op! No spam guarantee ofcourse!

box, lightswitch, lume, geel, avond