Lume Ladies Light Trail haalt 46.000 euro op voor Sri Lanka

Ruim 350 lichtgevende vrouwen renden en wandelden vrijdagavond door de straten van Kampen. Zij deden mee aan de Lume Ladies Light Trail, georganiseerd door Lume en vrouwen uit de lokale geloofsgemeenschap VIDA Kampen. Met hun beweging van licht haalden de deelnemers ruim 46.000 euro op voor misbruikte kinderen in Sri Lanka. We zijn erg dankbaar voor deze geslaagde tweede editie!

De route, van 5 en 10 kilometer, voerde afgelopen vrijdag langs en door plekken van licht in Kampen; plekken waar Gods licht en liefde wordt uitgedeeld. Zo liep de route dwars door de verlichte Bovenkerk en langs en door plekken van licht zoals het cafeetje van Vida Kampen, christelijke boekhandel De Rank en verpleeghuis Myosotis. In het verlichte stadspark waren Youth for Christ en het Leger des Heils aanwezig als lichtplek. Daarnaast was er onderweg veel te zien en beleven, zoals muzikale optredens, verlichte paden en werd er lekkers uitgedeeld. De route werd afgesloten met een bemoedigende boodschap in lichtletters: ‘I am with you always’, een verwijzing naar Mattheus 28:20.

Door Kampen voor Sri Lanka

De opbrengst van de Lume Ladies Light Trail in Kampen is bestemd voor de christelijke organisatie Leads in Sri Lanka. Deze organisatie, waar Lume-vrouw Diordre aan verbonden is, biedt kinderen die slachtoffers zijn van seksueel misbruik en uitbuiting hulp in de vorm van opvang, medische zorg, therapie, onderwijs en rechtsbijstand.

Bekijk de foto's

MEER INFO