Vorig jaar viel er bij 10 vrouwen in Nederland een beetje mysterieuze envelop op de mat. In die envelop een notitieboekje met daarin een oproep… Het begin van een mini-lightmovement! Benieuwd wat dat inhoudt en hoe je er zelf eentje start? Lees hier verder!

mini, light, movement, lume

In de envelop zat een mooi notitieboek met voorin deze oproep:

“Hoi mooie vrouw,

Juist nu kunnen veel mensen wel wat extra licht en liefde gebruiken. En die willen wij graag uitdelen, omdat we geloven dat het Licht overwint, altijd. Doe je mee aan onze beweging van licht? #sharethelight

Laat je bemoedigen door wat je leest in dit boekje… en geef het door! Schrijf een bemoediging, wens of gedachte in dit boekje en geef ‘em door aan een andere vrouw die wel een lichtpuntje kan gebruiken! Gooi ‘em bij iemand door de brievenbus of verstuur ‘em per post! (2 postzegels nodig).

Share it forward!”

That’s it. En zo verspreide de mini-lightmovement zich… Via de app ontvingen we deze mooie foto… en daar worden we zooo blij van… omdat dit is waar we op hoopten!

Wil je ook een mini-lightmovement starten? Het enige wat jij hoeft te doen… een mooi notitieboekje scoren en schrijven en delen maar…! Leuk als je er iets over deelt! Gebruik dan #shareitforward