Ga je mee met ons outdoor event On Fire?!

Verlang jij naar verbinding; met God, jezelf en anderen? En houd je wel van een fysieke, sportieve en geestelijke uitdaging? Ga mee met ons outdoor event On Fire! Op 5 & 6 november organiseren we, in samenwerking met de vrouwen van VONK, een nieuwe editie in de bossen bij Zeewolde! Met mooie wandelingen, pittige bootcamps, uitdagende outdoor opdrachten, Bijbelse verdieping, fijne ontmoetingen en eerlijke kampvuurgesprekken. Durf jij de uitdaging aan? Klik hier voor alle info en aanmelden!

fire, kampvuur, event, outdoor

Tijdens deze nieuwe editie van On Fire gaan we nog verder back to basic: op zoek naar verbinding met God, jezelf en elkaar. Laat je verrassen door God en jezelf en ga samen met ons op zoek naar Gods plan voor jouw leven.

Geef je gauw op: beperkt plaats

Bij dit event is er plek voor 35 deelnemers. Deelname kost € 85,00, inclusief alle maaltijden! Geef je gauw op; alleen of met een bekende! Klik hier voor alle info of aanmelden!

On Fire is een samenwerking tussen VONK en Wij zijn Lume. In 2016 is Vonk opgericht door drie vrouwen die het verlangen hadden om andere vrouwen middels outdoor activiteiten te inspireren, in hun kracht te zetten en te laten groeien als persoon en in geloof. Kijk voor meer info ook op www.vonkvoorvrouwen.com