shinen, geluksvin, pickett, tiddbit,lume

Op de foto zie je voetbalster @carson.Pickett met de bijna 2 jaar oude Joseph (@tiddbit_outta_hand) De twee hebben iets gemeen: ze zijn beiden zonder onderarm geboren. Terwijl de voetbalster daar al helemaal aan gewend is, vindt Joseph het nog steeds heel bijzonder als hij mensen ontmoet met net zo’n arm als hij, door hem ook wel ‘geluksvin’ genoemd.

Aan USA Today vertelde de sportster: “Toen ik nog jong was, had ik geen idee hoe de wereld werkte. Ik ontdekte al gauw dat het een harde wereld was. Mijn ouders zeiden altijd tegen me ‘God plaatste jou op deze wereld met een reden’. Door mijn bekendheid heb ik nu de mogelijkheid om veel mensen te beïnvloeden. Ik wil dit platform gebruiken dat God mij geeft.

Mijn arm kan ik gebruiken voor iets dat groter is dan mijzelf; en ermee invloed uitoefenen op kinderen en andere mensen die geen uitweg meer zien. Ik vind het heel belangrijk dat Joseph, en mensen zoals hij die de wereld als ‘anders’ bestempelt, weten dat het enige wat telt datgene is wat in je hart is. En dat zij zien dat je, ook als anders bent, succes kunt hebben en gelukkig kunt zijn.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Prachtig hoe God mensen wil gebruiken om iets van Hem te laten zien! Prachtig dat jij je wilt laten gebruiken Carson! We love what you do, keep on shining!