De sokken zijn leuk én bemoedigend om te geven en te krijgen want op de sokken staat een prachtige tekst: ‘Jij bent kostbaar in mijn ogen’ (Jesaja 43:4). Wie verras jij met deze mooie boodschap? Of shop ze voor jezelf, als fijne dagelijkse reminder. Shop jouw paar hier! Ook verkrijgbaar als duo-giftpack!

lume, sokken, kostbaar

Kostbaar

Wij geloven dat ieder leven kostbaar is (Jesaja 43:4). Het raakt ons als we verhalen horen van vrouwen die worden behandeld alsof ze niets waard zijn… En dat ook zelf zijn gaan geloven, door jaren van (emotionele) mishandeling, geweld en misbruik. Dat klopt niet! Met onze sokkenactie van dit jaar willen we iets doen aan deze situatie. In het bijzonder voor vrouwen in Mali. Met de aankoop van jouw paar sokken steun je een vrouwen in Mali, een project van Lume-vrouw Marie. Shop jouw paar hier!

Eerlijke sokken met een boodschap

De stijlvolle sokken zijn gemaakt in samenwerking met Luv Spakenburg en 100% fair en duurzaam geproduceerd, gemaakt van biologisch katoen. De sokken zijn verkrijgbaar in zwart en off white, de opdruk is goudkleurig, met een subtiele glinstering in het kroontje en het hartje. De sokken zijn geschikt voor vrouwen én mannen en verkrijgbaar in één maat (38-43).

Van elk paar via de webshop gaat 5 euro naar hulp voor vrouwen in Mali die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting.

Op de enkel van de sok staat een kroontje met een hartje, als verwijzing naar de kostbare Koningskinderen die wij zijn in Gods ogen. Op de voet van de sok vind je de tekst : ‘Jij bent kostbaar in mijn ogen’ (Jesaja 43:4), ook voorzien van een klein hartje.

Ook leuk als cadeutje!

De sokken zijn voorzien van een vrolijk label met daarop de tekst ‘Mooi, bijzonder en speciaal. Jij bent dat allemaal!’ en worden geleverd in mooi bijpassend doosje. Bestel jouw paar hier! Het is ook mogelijk om de sokken in beide kleuren te bestellen, als duopack giftset. Leuk als cadeautje, voor jezelf of iemand anders! Wil je de sokken cadeau doen? Dat kan! Wij doen er namens jou een handgeschreven kaartje bij met jouw persoonlijke boodschap (laat deze achter in het opmerkingenveld en geef bij het bezorgadres het adres op van degene die jij wilt verrassen)!

Geef de sokken als (eindejaars)attentie of bedankje!

Enne, is jouw organisatie / bedrijf nog op zoek naar een leuke eindejaarsattentie? Of wil je dit product verkopen in jouw shop? Neem contact met ons op via info@wijzijnlume.nl voor de mogelijkheden!