Testimonials

Wat hebben andere vrouwen aan het werk van Lume? We laten hen hieronder aan het woord. Ze vertellen op welke manier onze producten, events en verhalen hun leven verrijkt.

Tirza Hoonstra

“Als member van Lume voel ik me deel van een groter geheel; ik mag meedelen in de verspreiding van Licht! Ik vind het mooi dat ik elke maandag een prachtige mail krijg met een hoopvolle boodschap. Hierdoor treed je geïnspireerd en vol van Zijn geest de week tegemoet. En door het membership deel je ook fysiek Licht uit: jouw bijdrage komt ten goede aan vrouwenprojecten wereldwijd. Ook ontvang je de Lightbox met daarin het magazine en cadeautjes, die leuk zijn om zelf te houden of juist uit te delen! Ik stuur vaak iets door naar iemand die ook extra Licht kan gebruiken!”

Hendriët Lokhorst

“Ik houd ervan om andere mensen blij te maken. De Lume-lightbox helpt me hier enorm bij! Ik krijg als member twee keer per jaar een gaaf brievenbuspakketje, de lightbox, met mooie producten erin. Soms bemoedigt iets wat erin zit mezelf, dan houd ik het ook zelf. Maar vaak denk ik bij de inhoud van de Lightbox, zoals de kaarten of cadeautjes, direct aan iemand uit mijn omgeving. Ik stuur die dan naar diegene op met een kaartje erbij waarom. Of ik breng het even langs.

Op die manier ben ik licht aan het uitdelen. Ik merk dat ik er zelf ook heel blij van word. Wat ook gaaf is, zijn de wekelijkse inspiratiemailtjes die ik krijg. Ze zetten me echt aan tot nadenken en tot licht verspreiden. Ik houd daarvan!! En als ik me dan bedenk dat ik door het member zijn ook nog eens andere vrouwen in het buitenland sponsor, dan kan ik niet anders zeggen dan: Member zijn is écht waardevol!”