Meer over het programma van de vrouwendag 'Wat straal je?!'

1) Bezinning en wandelcoachsessie door Elze Toornstra werkzaam in het kernteam van LUME.

Bewust weten wie jij bent en wat je nodig hebt zodat je vol zelfvertrouwen Gods licht laat schijnen door jou heen.

Jezelf bewust zijn van hoe God jou heeft gemaakt. Voelen en weten wat je nodig hebt om anderen tot zegen te zijn. Dat laat ik je zien tijdens deze vrouwendag ‘Wat straal je?!’ Dát weten is onmisbaar als jij Gods licht door jou heen wilt laten schijnen in deze wereld. Want hoe fijn is het als je weet hoe jij het beste je licht verspreid!

Welke manier past het beste bij je talenten?  Ben je een prater of een doener? Luister je graag? Durf je op de voorgrond te staan of werk je liever achter de schermen? En: hoe doe je dat echt in de dagelijkse praktijk zonder jezelf helemaal uit het oog te verliezen? Delen op jouw manier gaat het beste als je kennis hebt van jouw talenten. Maar dat niet alleen, het is ook nodig dat je je vrij en zelfverzekerd voelt daarin. Zodat je mag delen op de manier die bij jou past. Want dan geeft het jou energie en dan levert het je ook nog blijdschap op! Moet dat dan altijd? Nee, maar het is wél nodig als je het vol wilt houden.

We beginnen de dag met een open bijbel. Je staat stil bij wie jij ten diepste bent. Daarna gaan we aan de wandel. Want de natuur helpt je bij het verkrijgen van inzicht. Tijdens de wandeling ervaar je de rust en de verbondenheid met God en jezelf. Je wordt je nog meer bewust van jouw talenten, persoonlijke behoeften én het nut en de noodzaak van tijd voor jezelf. Tijdens de wandeling voel je ook hoe het is om echte rust en ontspanning te ervaren. Om vervolgens stap voor stap te ontdekken wat dat betekent voor jouw leven en jouw manier van delen.

Ik leer je waarom het zo belangrijk is om voor jezelf te zorgen én hoe je dat eenvoudig toepast in elke dag. Omdat God het van ons vraagt en omdat je dan in overvloed kunt blijven delen aan anderen.


2) Workshop visionboard maken door Persoonlijke Kracht coach Eline Bijzet

Ontdek hoe jij licht kan zijn vanuit jouw eigen unieke kracht! Met de kleur van jouw ideale zelf.

Met deze workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn. Samen gaan we op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf – de versie van jou zoals God ‘m bedoelde.

Vervolgens maak je jouw krachtige zelf zichtbaar in een visionboard die je maakt op een stevige MDF-plaat. Je knipt en/of scheurt afbeeldingen, quotes en leuke patroontjes uit tijdschriften. Er zijn allerlei knutselspullen aanwezig om jouw visionboard zo compleet mogelijk te maken. Ik help je bij het maken van een mooie compositie.

Je wordt je meer bewust van hoe jij je kwaliteiten en talenten kan inzetten om Jezus licht en liefde te delen op een manier die écht bij jou past. Het visionboard helpt en inspireert jou om met jouw mooie en unieke kwaliteiten licht te zijn en Gods liefde uit te delen in je omgeving. Je kunt het visionboard op een zichtbare plek neerzetten. Zo word je er steeds aan herinnerd.

Samen met andere vrouwen ontdek je hoe mooi, uniek en kleurrijk God ons allemaal gemaakt heeft. In de verschillen én overeenkomsten kunnen we elkaar helpen, inspireren en bemoedigen om trots te zijn op wie we zijn, omdat God ons zo bedoelde. Zo kunnen we ons bemoedigd voelen om licht te zijn.