Lume-lady Valentina in actie!

De volledige opbrengst van de shop gaat naar de noodhulpactie van Lume-lady Valentina in Venezuela: het uitdelen van voedsel en medicijnen aan kwetsbare mensen! Lees er hier meer over!

valentina, venezuela, shop, share, noodhulp

De opbrengst van onze online talentenshop gaat naar het project waar de 24-jarige Lume-lady Valentina, psycholoog en lerares Engels in Venezuela bij betrokken is! En wat zijn we trots op deze dappere dame: de omstandigheden in haar land Venezuela zijn zo moeilijk… Het land is al lange tijd in diepe crisis, door economische en politieke onrust, en daar komt de coronacrisis bovenop. Er is gebrek aan van alles, zoals voedsel en medicijnen, en wat er is, is peperduur.

Dit is mijn plek

Veel van haar leeftijdsgenoten vertrekken naar het buitenland. Maar Valentina kiest ervoor te blijven: “Dit is nu mijn plek, en, hoewel ik het zelf niet zou uitkiezen, zie ik het nu als mijn opdracht om hier in Venezuela licht te verspreiden.”

Voedsel en medicijnen

Terwijl ze zelf ook bijna niets heeft, komt ze toch concreet in actie voor de allerarmsten. Samen met haar kerk biedt ze noodhulp en delen ze voedsel en medicijnen uit. Wij willen hen hierbij helpen:

  • * Voor 2 euro sponsor je 1 antibioticakuur
  • * Voor 10 euro sponsor je een doktersbezoek
  • * Voor 30 euro sponsor een voedselpakket met daarin o.a. 2 kilo mais, 2 kilo rijst, 2 kilo suiker, 2 kilo bonen en tandpasta

Ook ontvangen de dominees een kleine vergoeding (salaris) nu de gemeenteleden dat zelf niet meer kunnen opbrengen. Wij willen Valentina graag helpen om licht te zijn in deze moeilijke situatie… want we love to share it forward!

Shop je mee? Ontdek al het toffe aanbod in de shop!

Ook jouw donatie is welkom!

Hoef je niks te shoppen, maar wil je wel doneren aan de actie van Valentina? Ook dat kan, gaaf, dank je wel! Klik hier voor een link om direct te doneren!