Route blauw: (30 minuten)

Wil je anderen vertellen wie God is in jouw leven? Maar vind je dat lastig onder woorden te brengen? Volg deze route voor bemoediging en praktische tips.

Route blauw

Start bij de stad van Geloof.

Laat je verrassen door de overdenking van Kirsten over getuigen van je geloof: ontdek hoe jij, net als Mozes, woorden kunt vinden voor jouw getuigenis.

Reis door naar de stad van Waarheid.

Bekijk nu de video van Lavina en ontdek waarom en hoe zij haar geloof, “de waarheid in Jezus”, onder woorden brengt.

Loop nu verder naar het Bos van Hoop.

Lavina wilt Gods vrede, rust en waarheid doorgeven. Dat is de hoop waaruit zij leeft! Welke hoop geeft het leven met God voor jou? En hoe kun je daarover vertellen? Doe de oefening en ga aan de slag met het werkblad; Zo getuig je van (een leven met) God!

Vervolg je reis en stap op de boot op de rivier van Doorgeven.

Luister nu naar een bijzonder lied.

Meer nu aan bij de stad van Avontuur.

In de stad van Avontuur ligt een bijzondere challenge op je te wachten. We willen je uitdagen om uit de delen van de hoop die in jou leeft. Hiervoor hebben we een bijzondere challenge bedacht:

Wil jij anderen op een leuke en originele manier vertellen over Gods liefde? Download nu de ‘Take what you need’ poster, print ‘em uit, (kleur en) knip ‘em in en hang deze op, op het prikbord in de supermarkt, bij de sportclub of… We maakten 2 versies voor je: 1 versie die al is ingevuld en 1 versie waarbij je zelf woorden mag geven aan wat God tegen jou / de ander zegt.

We vinden het super leuk om te zien waar jouw poster belandt! Maak een foto, deel ‘em op je socials en tag @wijzijnlume Of deel jouw foto met ons via info@wijzijnlume.nl

poster, lume, compliment

Stap opnieuw op de boot en vaar door naar de Golf van Licht. Met wie deel jij jouw geloofsverhaal?

Het is tijd om jouw geloofsverhaal te delen met iemand anders. Ga nu aan de slag met het werkblad, deel 2.