Doe mee als bedrijf!

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit prachtige goede doel, willen we onze kosten zo laag mogelijk houden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors voor dit prachtige event. Iets voor jou en jouw bedrijf of organisatie?

lllt, bedrijven, trail, ladies, lume

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit prachtige goede doel, willen we onze kosten zo laag mogelijk houden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors voor dit prachtige event. En daarvoor benaderen we jou!

Als sponsor bieden we jou:

  • Een prachtige manier om vorm te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf; zowel lokaal (door de sponsoring van dit lokale initiatief) als wereldwijd: voor kinderen in Sri Lanka.
  • Een prachtige manier om jouw bedrijf en jullie maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar te maken; zowel voor, tijdens en na het event.
  • Een unieke mogelijkheid voor betrokkenheid en teambuilding door de vrouwen in jouw bedrijf te laten deelnemen in een bedrijventeam! Deelname mag in eigen bedrijfsshirt om zo jullie bedrijf zichtbaar te maken!
  • De mogelijkheid om jouw bijdrage over te maken als gift. Daarmee is jouw bijdrage aftrekbaar van de belasting.

We bieden vier type sponsorpakketten! Bekijk hier welke pakket het beste bij jouw bedrijf past! Interesse? Neem contact op met Elze Toornstra via 06 11332934 of elze@wijzijnlume.nl.

MEER INFO