Krijg onze Lightbox cadeau!

Wil jij je geloof graag delen? Verlang je ernaar meer van betekenis te zijn? En zoek je naar manieren om dat te doen? Zonder dat je tegelijkertijd nog meer moet in je toch al drukke leven? Word member van Lume voor € 5,00 per maand en ontvang 2x per jaar onze Lightbox en vele extra’s, zoals een wekelijkse bemoediging of challenge en korting in onze webshop!

member, welkomstcadeau, zeep, afghanistan

Met bijzonder extra welkomstcadeau voor jou!

Meld je aan voor 1 april en ontvang naast de Lightbox ook een extra welkomstcadeau; een prachtige handgemaakte zeep uit Afghanistan! Met het maken van de zeep verdienen de vrouwen een eerlijk inkomen! Zo ben je met jouw membership direct al een lichtpuntje voor een vrouw in Afghanistan!

Je bent al member van Lume voor een klein bedrag per maand! Daarvoor krijg je niet alleen heel veel, maar geef je ook! Want van jouw bijdrage gaat 50% naar een vrouwenproject in binnen- of buitenland. Kies hieronder de optie die het beste bij jou past!

Meld je nu aan via onderstaand formulier!*

2 x Lightbox per jaar:

€ 5,00PER MAAND
  • Ontvang elke maandag per e-mail een bemoediging of challenge
  • Krijg elke 1ste van de maand per e-mail onze Lightletter boordevol inspiratie en praktische tips!
  • Support met 50% van jouw maandbedrag een tof project van een Lume-vrouw in het buitenland
  • Ontvang 2x per jaar jouw LIGHTBOX vol inspiratie & Lume wanna haves t.w.v. 20 euro!
  • Shop met 10% korting in onze webshop

* Als 5 euro-member ontvang je binnen de 12 maanden van jouw 1e lidmaatschapsjaar 2x een Lightbox en daarna elke winter- en zomereditie.  Je bent member tot wederopzegging, voor tenminste 1 jaar. Je membership wordt automatisch verlengd. Wil je opzeggen? Check hier hoe dat werkt