Lavi Frost en Lume presenteren: Flashlight!

Singer songwriter Lavi Frost en Lume presenteren met trots: Flashligt. Dit nieuwe nummer schreef Lavi speciaal voor Lume, een nieuw platform dat, geïnspireerd op Handelingen 13:47 (‘Ik heb je bestemd tot Licht’), christelijke vrouwen helpt hun geloof te delen.

“Flashlight vertelt over hoe Gods ‘zoeklicht’ door ons heen op de meest duistere plekken kan schijnen,” vertelt Lavi. “Het is aan ons ervoor te zorgen dat ons Licht fel schijnt, zodat we elkaar in liefde kunnen dragen richting de Bron van alle Licht.” Qua stijl is Flashlight een nummer met soul en pit, dat iets weg heeft van een soort ‘strijdmars’. “Ik vind het geweldig dat Lavi dit nummer voor Lume schreef”, vertelt Hagar Prins, front-vrouw van Lume, “De inhoud past zo goed bij ons verlangen en zet aan tot actie, turn your flashlight on, láát je licht zien! Dat is helemaal Lume.”

Ervaring met God

Lavi: “Op mijn vijftiende had ik een ervaring met God; op een festival ben ik echt door Hem aangeraakt. Sindsdien wil ik mijn geloof delen en dat is ook de reden dat ik deze single samen met Lume uitbreng. Lume wil geloof delen wereldwijd en Flashlight gaat daarover:

Turn your flashlight on
Our lights are on
Find the lonely ones
We will march on
Shine on shadows
Till there are none

De single is te vinden op alle streaming platforms zoals Spotify, iTunes, Deezer en YouTube.