Kom je ook naar de Vrouwendag 'Wat straal je?'

God maakte jou uniek en kleurrijk! Wil jij ontdekken hoe jij met jouw unieke eigenschappen en talenten Gods licht kunt uitstralen? Kleur kunt geven aan de wereld om jou heen? Laat je verrassen door Natascha en Eline, tijdens de vrouwendag Wat straal je?! op zaterdag 10 februari 13-17h in Zwolle. Het programma bestaat uit een inspirerende bezinning, een interactie wandeling met QR codes, de workshop vision board maken, koffie, thee en lekkere versnaperingen ! Iets voor jou?

vrouwendag, lume, stralen

Vanuit het verlangen om vrouwen te helpen, organiseren Natascha en Eline deze dag belangeloos, speciaal voor Lume en om geld in te zamelen voor kwetsbare vrouwen in Mali (Afrika). Deelname kost € 39,95, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Van dit bedrag gaat € 25,00 naar hulp voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld, een project van Lume-vrouw Marie. er snel bij want er is maar plek voor 15 vrouwen! Shop hier jouw ticket!

Bringing out Gods colors!

Het thema van de vrouwendag ‘Wat straal je?!’ is geïnspireerd op de prachtige tekst uit Mattheüs 5:14, in de vertaling van The Message: “Here’s another way to put it: You’re here to be light, bringing out the God-colors in the world.” Welke kleur van God straal jij uit? En hoe voeg je daarmee kleur toe aan de wereld om je heen?” Samengevat: welke kleur van God straal jij uit? En hoe voeg je daarmee kleur toe aan de wereld om je heen en hoe draag je vrucht?

Dit is het programma:

13.00 uur:       Inloop met koffie & thee + iets lekkers & opening
13.30 uur:       Reflectie door Natascha de Goeij 

Duik samen met Natascha de Bijbel in en ontdek later tijdens de wandeling meer over jouw talenten, maar ook hoe deze het beste tot bloei kunnen komen en hoe God deze kan gebruiken. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van dit programmaonderdeel op deze vrouwendag. 

14.00 uur        Wandeling
14:45 uur        Pauze
15:00 uur         Workshop vision board maken

Met deze workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn. Onder leiding van Eline ga je op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf – de versie van jou zoals God ‘m bedoelde. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze workshop.

16.30 uur:       Afsluiting

Wil jij deze dag meemaken? Shop hier jouw ticket voor deze vrouwendag!

Locatie van deze dag is Dokter Spanjaardweg 4a (Kantoorpand LUME) 

Wil jij deze dag meemaken? Shop hier jouw ticket!


Over: Natascha de Goeij

De sociale, vrolijke én serieuze Natascha uit Heerde blogt en spreekt voor Lume. Ze houdt ervan om eerlijk en vol passie te spreken en te schrijven over haar zoektocht in een leven samen met God: “Lume verbindt vrouwen met elkaar die van Jezus houden en Hem graag willen volgen. Om zo staande te kunnen blijven in een angstige wereld; om elkaar te bemoedigen en te motiveren om te blijven getuigen dat er hoop is voor ieder mens. Dat is het ware Licht dat wij mogen brengen. Maar daarvoor hebben we elkaar nodig! Ik vind het belangrijk om Zijn licht en liefde door te geven, want dat is de enige hoop die wij hebben in dit leven. Voor LUME spreek ik graag over Johannes 15, over de ware wijnstok, een vruchtbaar leven. Misschien herken je het wel; dat vage schuldgevoel, zo’n gevoel dat je faalt. Je gelooft in God en je wilt dat ook graag uitdragen, maar hoe en vooral wanneer?! Je leven is immers al zo vol en er moet al zoveel. En toch ben jij geroepen: God wil dat jij tot volle bloei komt en vrucht gaat dragen. Het verhaal van de wijnstok uit Johannes 15 legt dat zo mooi uit. Laat je opnieuw of voor het eerst verrassen door dit verhaal en ontdek hoe Jezus zich met jou wil verbinden om je te voeden met Zijn aanwezigheid zodat jij tot volle bloei komt. Benieuwd naar dit verhaal? Vraag mij aan als spreker voor jouw bijeenkomst.”


Over Eline Bijzet

Als Persoonlijke Kracht-coach help ik jou om het mooiste en beste in jezelf te zien, zodat je (weer) de unieke, meest krachtige en vooral kleurrijke versie van jezelf bent. Dat zorgt ervoor dat je passende keuzes gaat maken voor jezelf en/of je onderneming, waardoor je meer rust, zelfvertrouwen en plezier hebt! Dat doe ik met één op één coachingtrajecten voor persoonlijke ontwikkeling en personal branding, met kleur als belangrijke factor.

Ik maak gebruik van de Persoonlijke Kracht-methodiek die laat zien wat jouw verlangens, je sterkste eigenschappen en drijfveren zijn. Maar ook waarin jij je verder kan ontwikkelen, om te bereiken wat jij wilt of waar jij naar verlangt. Dat wordt vertaald naar een speciaal op jou afgestemd kleurenpalet. Kortom, ik help, inspireer en motiveer je graag om met jouw persoonlijke kleuren jouw unieke zelf te zijn. Ook geef ik workshops waarbij je jouw dromen en verlangens of jouw persoonlijke kracht zichtbaar maakt met afbeeldingen, quotes en kleur. Door het maken van een visionboard ga je op een ontspannen en creatieve manier uit je hoofd en bezig met je hart en handen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.kleurfactor.nl Op mijn socials @kleurfactor deel ik creatieve en kleurrijke inspiratie.