Kom je ook naar de Vrouwendag 'Wat straal je?'

God maakte jou uniek en kleurrijk! Wil jij ontdekken hoe jij met jouw unieke eigenschappen en talenten Gods licht kunt uitstralen? Kleur kunt geven aan de wereld om jou heen? Laat je verrassen door Hanneke en Eline, tijdens de vrouwendag Wat straal je?! op zaterdag 25 maart in Wapenveld. Het programma bestaat uit een inspirerende bezinning, een wandelcoachsessie, de workshop vision board maken en een heerlijke lunch! Iets voor jou?

vrouwendag, lume, stralen

Vanuit het verlangen om vrouwen te helpen, organiseren Hanneke en Eline deze dag belangeloos, speciaal voor Lume en om geld in te zamelen voor kwetsbare vrouwen in Mali (Afrika). Deelname kost € 49,95, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Van dit bedrag gaat € 25,00 naar hulp voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld, een project van Lume-vrouw Marie. er snel bij want er is maar plek voor 15 vrouwen! Shop hier jouw ticket!

Bringing out Gods colors!

Het thema van de vrouwendag ‘Wat straal je?!’ is geïnspireerd op de prachtige tekst uit Mattheüs 5:14, in de vertaling van The Message: “Here’s another way to put it: You’re here to be light, bringing out the God-colors in the world.” Welke kleur van God straal jij uit? En hoe voeg je daarmee kleur toe aan de wereld om je heen? Dit is het programma:

10.00 uur:       Inloop met koffie & thee + iets lekkers & opening
10.30 uur:       Bezinning en wandelcoachsessie door vrouwencoach Hanneke Sterk

Duik samen met Hanneke de Bijbel in en ontdek tijdens de wandeling meer over jouw talenten, hoe deze het beste tot bloei kunnen komen en hoe God  deze kan gebruiken. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van dit programmaonderdeel.

12.15 uur        Lunch en ontmoeting

13.00 uur:       Workshop vision board maken

Met deze workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn. Onder leiding van Eline ga je op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf – de versie van jou zoals God ‘m bedoelde. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze workshop.

15.30 uur:       Afsluiting

Wil jij deze dag meemaken? Shop hier jouw ticket! Locatie van deze dag is Kanaaldijk 64 in Wapenveld (vlakbij Zwolle). Deze ruimte is belangeloos beschikbaar gesteld door Marline Zwaan.


Over Hanneke Sterk

Ik ben christelijke vrouwencoach. Dol op mijn gezin en een natuurgenieter. ‘s Morgens maak je mij blij met een lekkere kop koffie en ik wandel elke dag. Inmiddels kan ik echt genieten van het lezen van een boek of van een wandeling. Als coach help ik jou met het vinden van ontspanning en zelfvertrouwen.  Door inzicht te krijgen in jezelf en je gewoonten leer je zien wat jij nodig hebt voor een leven in balans . Zodat je weer kunt genieten. Juist ook van de kleine dingen in het leven.

Wat is jouw diepste verlangen? Wat is echt belangrijk voor jou? Waar word jij blij en gelukkig van? De antwoorden op deze vragen brengen naar boven waar het om draait. Het leven leven op de manier die bij jou past.

Ik geloof dat het voor iedere vrouw mogelijk is om in rust en in vertrouwen op God te genieten van het leven. Ook als het leven tegen zit. Dat lukt als jij ontdekt wie je werkelijk bent en welke levensstijl het beste bij jou past. Een kant-en-klare oplossing? Die is er niet. Want iedere vrouw is uniek. Maar er zijn 6 stappen die jou brengen bij waar het om draait: de juiste balans. Aandacht en tijd nemen voor jezelf, maar ook voor God en je naasten. Dat is pas genieten!

Kijk voor meer info op www.sterkincoaching.nl of volg me op Insta via @sterkincoaching


Over Eline Bijzet

Als Persoonlijke Kracht-coach help ik jou om het mooiste en beste in jezelf te zien, zodat je (weer) de unieke, meest krachtige en vooral kleurrijke versie van jezelf bent. Dat zorgt ervoor dat je passende keuzes gaat maken voor jezelf en/of je onderneming, waardoor je meer rust, zelfvertrouwen en plezier hebt! Dat doe ik met één op één coachingtrajecten voor persoonlijke ontwikkeling en personal branding, met kleur als belangrijke factor.

Ik maak gebruik van de Persoonlijke Kracht-methodiek die laat zien wat jouw verlangens, je sterkste eigenschappen en drijfveren zijn. Maar ook waarin jij je verder kan ontwikkelen, om te bereiken wat jij wilt of waar jij naar verlangt. Dat wordt vertaald naar een speciaal op jou afgestemd kleurenpalet. Kortom, ik help, inspireer en motiveer je graag om met jouw persoonlijke kleuren jouw unieke zelf te zijn. Ook geef ik workshops waarbij je jouw dromen en verlangens of jouw persoonlijke kracht zichtbaar maakt met afbeeldingen, quotes en kleur. Door het maken van een visionboard ga je op een ontspannen en creatieve manier uit je hoofd en bezig met je hart en handen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.kleurfactor.nl Op mijn socials @kleurfactor deel ik creatieve en kleurrijke inspiratie.