Jezus volgen... hoe doe je dat in jouw leven hier en nu? In onze serie ’40 dagen hier en nu’ delen we 8 levenslessen van Jezus met je, om jou hierbij te helpen!

Samen met jou staan we deze veertigdagentijd graag stil bij de weg van liefde die Jezus voor ons is  gegaan. Een weg die Hem Zijn leven kostte. In de weg die Hij ons voorging, mogen wij Hem volgen. Maar hoe doe je dat in jouw leven hier en nu? In onze serie ’40 dagen hier en nu’ delen we 8 levenslessen van Jezus met je, om jou hierbij te helpen!

Nu ook via de app

Dit jaar bieden we 40 dagen hier en nu voor het eerst ook via een app aan! Deze gratis app is te downloaden in de appstore of op www.40dagenhierennu.nl en helpt jou nog beter om de inspiratie die jij tijdens de 40-dagentijd ontvangt, om te zetten naar actie. Zodat je Jezus volgen in jouw leven echt praktisch kunt vormgeven. Via de app heb je ook toegang tot bonusmateriaal en ontvang je elke dag een extra tip voor het volgen van Jezus. Volg je de serie samen met anderen? Dan kun je in de app ook gemakkelijk in kleine groepjes met elkaar doorpraten. Zo kun je de 40-dagentijd toch samen beleven! Ook geschikt om als kerk te gebruiken, dus tip jouw kerk ook!

Mogelijkheden

Wil je geen gratis app, maar wel meedoen? Luister dan dagelijks naar de podcast via Spotify of je favoriete podcast app of meld je aan voor de dagelijkse e-mail op www.40dagenhierennu.nl.

Samenwerking

40 dagen hier en nu is een samenwerking tussen Diaconaal Steunpunt, Missionair Steunpunt, Verre Naasten, Lume en LPB media. Kijk voor alle info en meer materialen ook op www.40dagenhierennu.nl