"We organiseren deze Flame Game omdat we jou en jouw team vrouwen willen helpen het licht in jezelf te ontdekken én omdat we ernaar verlangen licht te brengen waar het donker is, samen met jullie!"

De Flame Game is een 3-uur durende spannende race tegen de klok, voor het goede doel; corona-proof en bij jou op locatie, in teams van 4-6 personen! Bij dit unieke spel dagen wij jullie uit met hilarische, intelligente, sportieve en creatieve opdrachten en speel je live tegen andere teams. Hiervoor krijg je de originele Lume Flame Game Box thuisgestuurd en een unieke inlogcode voor het online platform. De 1e landelijke editie van de Flame Game is op vrijdagavond 24 september van 20:00 tot 23:00 uur. Geef je snel op, want er is maar plek voor 35 teams! 

Ontdekken én uitdelen

We organiseren deze Flame Game omdat we jou en jouw team vrouwen willen helpen het licht in jezelf te ontdekken én omdat we ernaar verlangen licht te brengen waar het donker is, samen met jullie! Zoals in het leven van kinderen op Sri Lanka, die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Lume-vrouw Diordre zet zich al jarenlang met ontzettend veel toewijding in voor deze kinderen en biedt met haar organisatie LEADS hulp (lees hier meer over dit project): ze bevrijden kinderen uit situaties van onrecht en brengen weer licht en hoop in hun leven. Met therapie, medische zorg en onderwijs. Omgerekend kost dat zo’n 25 euro per maand, per kind. Wij hebben ons als Lume verbonden aan dit project en met de Flame Game willen we geld inzamelen om deze hulp mogelijk te maken! #sharethelight

Ontvang jouw 5 houtblokken om te starten!

Doe ook mee aan de Flame Game; jij krijgt een toffe avond en brengt tegelijkertijd licht in het leven van kinderen op Sri Lanka! Hoe? Als deelnemer sponsor je eenmalig twee kinderen (2 x 25 euro). Je kunt hiervoor sponsors werven (via een eigen actiepagina) of dit zelf bijdragen. In ruil voor jouw deelnemersbijdrage van 50 euro ontvang je 5 ‘houtblokken’. Die heb je nodig om mee te kunnen doen aan het spel. En haal je meer geld op? Dan krijg je extra ‘houtblokken’ en is de startpositie van jou en je team in het spel nog beter! Klinkt als een toffe challenge toch?

Zo doe je mee aan de Flame Game!

Ga jij met ons de uitdaging aan?  Zo werkt het:

  • Vorm samen met 3-5 andere vrouwen een team. Bedenk samen een leuke naam en wijs een teamcaptain aan. Deze teamcaptain meldt jullie team aan op lumehelpt.nl door hier een teampagina aan te maken. Op deze pagina kunnen jullie jezelf voorstellen en de sponsorbijdrages verzamelen (zelf overmaken of nodig je netwerk uit jou/jullie te sponsoren).
    Elke deelnemer staat garant voor de sponsoring van 2 kinderen a 2 x 25 euro.
  • Reserveer vrijdagavond 24 september 2021 van 20:00 tot 22:45 in je agenda! Let op: we beginnen precies om 20.00 uur! Zorg dus dat jullie als groep iets eerder samen zijn.
  • Prik een locatie bij één van jullie thuis (geef dit adres door bij het aanmelden van jullie team). Het is handig als dit een huis is met een tuin of ruimte om het huis. Je krijgt rond 21/22 september de Lume Flame Game Box op dit adres thuisgestuurd.
  • Ontvang naast de box ook toegang tot ons unieke online platform! Daar maak je op de avond zelf kennis met de rest van de deelneemsters en kun je het spel ‘live’ volgen. Hoe goed doet jouw team het tegen de rest?
  • Zorg dat voor 20 september elke deelnemer / jullie team voldoende geld heeft ingezameld voor de benodigde 5 houtblokken per deelnemer.
  • Haalt jouw team meer sponsorgeld op dan de 50 euro per persoon? Dan ontvang je extra ‘houtblokken’ en verbeter je daarmee jullie startpositie in het spel! Kom je boven de 400 euro uit, dan krijg je nog een extra verrassing van ons in je box.
  • Individuele deelname is niet mogelijk, maar je kunt wel aangegeven dat je in een samengesteld team wilt. Houd er wel rekening mee dat je dan fysiek het spel bij een ander thuis speelt of gasten in jouw huis ontvangt. Lume wijst je op basis van je woonplaats toe aan een team. Meld je hier individueel aan.
  • De Flame Game is om 22:45 uur afgelopen. Dan maken we live de winnaar bekend! Dit team wint een leuke prijs!

Heb je vragen? Of wil je nog meer weten? Bel 06 29210722 of mail Elze op elze@wijzijnlume.nl