God zet je niet op het eerste de beste vliegtuig naar de randen van de wereld, om het evangelie daar te delen, maar laat je beginnen.

Beschikbaar.
Klaar om te gaan.
Een hart vol vuur
Een hoofd vol visie
Een rugzak vol beloften
Een notitieboek aan richting en profetische woorden.
En… geen enkel idee welke kant ik op moest.

Ik had mijn vinger dan wel opgestoken, maar ik werd niet direct bij de hand gepakt.

Geen glitter & glamour

Ik ontdekte dat je bestemming vaak ligt op de vierkante meter direct voor je voeten. Het eerste waar je over struikelt, je boos over maakt of je tot tranen brengt, dat is vaak hetgeen dat je als eerste mag doen. Geen glitter & glamour, maar loopgraven en modder. The hard & holy things.

Stretchen

Hij stretcht je geloof als Hij je vraagt je te bidden voor je zusje in de kerk die vastloopt. Je handen te leggen op de ernstig zieke broer, een indruk te delen waardoor iemands toekomst openklapt, het vuur in je eigen straat aan te steken, trouw te zijn in je werk. En… om stappen te zetten, om dat verborgen insta-account op openbaar te zetten, dat KvK-nummer te fixen om de stichting te starten. Grote dingen beginnen klein.

God zet je niet op het eerste de beste vliegtuig naar de randen van de wereld, om het evangelie daar te delen, maar laat je beginnen. Gewoon waar je bent. Vierkante meter voor vierkante meter. Een soort hemels hinkelpotje. Waarbij de sprongen groter worden. Je steeds meer van jezelf verliest en steeds meer voor het Koninkrijk wint.

‘Daarna hoorde ik de stem van de Heere. Hij zei: Wie zal Ik zenden? Wie zal er voor Ons gaan? Toen zei ik: Zie, hier ben ik, zend mij.’
‭‭Jesaja‬ ‭6‬:‭8‬ ‭HSV‬‬

Gastblog van: Rhemaroom_online (Maartje)