Wij verlangen er ook naar dat er meer christelijke vrouwen opstaan die durven te spreken over het leven en delen van hun geloof en andere vrouwen aanmoedigen om datzelfde te doen."

Bij Lume verlangen we ernaar om echt impact te hebben. We willen meer vrouwen inspireren, bemoedigen en helpen bij het delen van hun geloof. Omdat we in de afgelopen vier jaar zagen dat er zoveel behoefte aan is. Ook zien we nog zoveel plekken waar het intens donker is, levens van mensen waar Jezus’ liefde en redding zo hard nodig is. Daar willen we licht brengen, door vrouwen te helpen dat licht te zijn op de plek God hen plaatst. In woorden én daden. We droomden over de manier waarop dat zou kunnen… en die droom is de Lume Speakers Academy! Iets voor jou? Lees gauw verder en solliciteer op jouw plek want elk jaar geven we 16 plekken weg!

iets voor jou?

Spreek jij graag voor groepen? Of verlang jij ernaar (vaker) te spreken voor groepen? En wil jij graag vrouwen inspireren en bemoedigen in het leven en delen van hun geloof? Solliciteer dan op één van de laatste acht plekken in onze Lume Speakers Academy 2023 en krijg toegang tot ons trainingsprogramma. Deelname aan dit trainingsprogramma kost jou bijna niets (mits je voldoet aan de voorwaarden); je betaalt alleen je eigen studiemateriaal a € 75,00. . Klik hier voor meer informatie en solliciteren. Of zet jezelf op onze wachtlijst!

Waarom de Lume Speakers Academy?

Wij willen graag vrouwen meenemen in onze missie: geloof delen wereldwijd. In de afgelopen vier jaar merkten we dat dit het beste werkt als we onze online activiteiten combineren met real life bijeenkomsten. Daarom willen we de komende drie jaar graag inzetten op groei van het aantal bijeenkomsten waar Lume mag spreken. Om dat te bereiken willen we vrouwen opleiden voor de Lume-sprekers poule. Zo willen we ons bereik en de impact van onze beweging vergroten en tegelijkertijd de financiële support voor de projecten van Lume-vrouwen in binnen- en buitenland (via collecte-opbrengsten en de promotie ons membership). Om zo samen nóg meer licht te brengen!

Durven spreken

Met de Lume Speakers Academy willen we ook nog een ander belangrijk doel bereiken. Wij verlangen er ook naar dat er meer christelijke vrouwen opstaan die durven te spreken over het leven en delen van hun geloof en andere vrouwen aanmoedigen om datzelfde te doen. Nu is de groep vrouwen die hierover spreekt of gevraagd wordt relatief klein, terwijl wij veel vrouwen ontmoeten met potentie en een verhaal! Zij missen soms de ervaring, het netwerk, zelfvertrouwen of dat zetje om (vaker) te gaan spreken. Met de Lume Speakers Academy willen wij deze vrouwen daarbij helpen! De komende drie jaar hopen we 60 vrouwen opleiden via onze Lume Speakers Academy. Ben jij één van hen?

Wat is de Lume Speakers Academy?

De Lume Speakers Academy bestaat uit een intensief en professioneel trainingsprogramma dat we ontwikkelden in samenwerking met Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken. Met haar jarenlange kennis, ervaring in spreken, haar theologische achtergrond en missionaire hart is Paulien hiervoor de aangewezen persoon. De Lume Speakers Academy wordt financieel mogelijk gemaakt dankzij de genereuze bijdrage van stichting Pharus. Stichting Pharus wil, gedreven door Jezus’ voorbeeld, licht brengen in de wereld en hierin samen optrekken met Lume.

In februari start de eerste groep. Wil jij meedoen met de groep van dit najaar? Solliciteer dan op één van de laatste acht plekken in onze Lume Speakers Academy 2023! Deelname aan dit trainingsprogramma kost jou bijna niets (mits je voldoet aan de voorwaarden); je betaalt alleen je eigen studiemateriaal a € 75,00. Klik hier voor meer informatie en solliciteren. Of zet jezelf op onze wachtlijst!