Er zijn talloze teksten te vinden over de liefde in de Bijbel. Hoe gaaf om deze uit te delen?

Deze toffe blog verscheen in 2019 ook al eens op onze website. De tips zijn nog steeds leuk dus we delen ze graag opnieuw!

Random act of kindness

Ken je het principe van ‘zomaar iets aardigs doen?’ Dat kun je natuurlijk heel makkelijk elke dag toepassen maar waarom niet juist op Valentijnsdag? Die jongen die je aan ziet komen haasten en die je voorrang geeft om zijn bus te halen, die vrouw die met enorm zware tassen loopt… Be kind!

Iets zelf bakken

Toen ik jaren geleden single was, kwam op Valentijnsdag een van mijn vriendinnen gezellig bij me. Alleen dat waardeerde ik al. Maar ze had, in een hartjesvormpje, een zelfgebakken monchoutaartje bij zich. Precies genoeg voor ons tweeen. Elke valentijnsdag denk ik hier nog aan.

Een kaartje naar iemand die het niet verwacht

Een kaartje op de mat is altijd leuk. Maar met Valentijn wel heel speciaal…Kies iemand die je normaal niet snel iets zou sturen, een dame uit je kerk, iemand van je werk (eh, oppassen dat het niet verkeerd wordt opgevat), je moeder…

Avondje voor singles

Ben je zelf single of juist niet? Maakt niet uit. Hoe stoer de meeste singles ook roepen dat deze dag hen niets doet, toch is het niet leuk dat er niemand speciaal aan jou denkt. Organiseer daarom een gezellige online dinnerdate met een paar singles of nodig ze uit voor een avondje online borrelen en chocola eten.

Bijbelteksten over liefde

Er zijn talloze teksten te vinden over de liefde in de Bijbel, kijk hier maar eens. Hoe gaaf om deze uit te delen? Schrijf ze op een mooi kaartje, bind er een chocolaatje aan en breng het eens bij je buren.

Happy Valentine!