"De sokken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen; Love has a name (36-40) en Victory has a name (41-46). Deze teksten verwijzen naar namen en eigenschappen van Jezus.

Van elk paar #thissocks á € 9,95 gaat 5 euro naar het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Hagar: “De actie #thissocks is ontstaan vanuit het verlangen om licht te brengen waar het donker is en iets te doen tegen onrecht. Onrecht hoort niet. De term #thissocks, een knipoog naar een bekende Engelse uitdrukking, verwijst daar ook naar.” Shop jouw paar hier!

Licht en hoop

Het goede doel van deze actie is het project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka waarvoor we dit hele najaar bij Lume actie voeren. Hagar: “Diordre en haar organisatie bevrijden kinderen uit situaties van onrecht en brengen weer licht en hoop in hun leven; met opvang, therapie, medische zorg en onderwijs. Ook bieden ze juridische hulp bij rechtszaken en strijden ze voor betere kinderrechten. Met de aankoop van een paar #thissocks draag je daar direct aan bij, want van elk verkocht paar gaat 5 euro naar dit prachtige werk.” (lees hier meer over dit project!)

Soktober

De verkoop van de sokken start op 1 oktober! Shop jouw paar nu via onze shop! Om de lancering van de sokken kracht bij te zetten, dopen we oktober om in #soktober. We hopen dat #soktober echt een begrip wordt! Plaats je een foto van jou en de sokken met de hashtag #soktober online? Hoe bekender de actie wordt, des te beter! Zo willen we samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel!